1. HABERLER

  2. İŞKUR Yayınladı, Vatandaşlar Sıraya Girdi! ŞOK’a Personel Alınacak…
İŞKUR Yayınladı, Vatandaşlar Sıraya Girdi! ŞOK’a Personel Alınacak…

İŞKUR Yayınladı, Vatandaşlar Sıraya Girdi! ŞOK’a Personel Alınacak…

Türkiye İş Kurumu sayfasında Şok Marketler Ticaret Anonim Şirketi, personel alımı ile ilgili yeni bir ilan yayımladı. Bu ilan ile iş arayan birçok insan, iş sahibi olacak. Peki ilanın detayları neler? İlana başvurmak için neler yapılmalı?

A+A-

İŞKUR'un açık iş ilanları sayfasında yer alan Şok personel alımı ilanı, iş arayan pek çok insanın yüzünü güldürecek gibi duruyor. Şok Market, İstanbul Anadolu Orta Şube Müdürlüğü, Şekerpınar Dağıtım Merkezinde görevlendirilmek için 20 personel alımı yapacağını duyurdu. Konu ile ilgili detaylar, haberin devamında yer alıyor.

Personel alımı başvurularının İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden online bir şekilde yapılacağı da belirtildi. 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek olan başvurular, pek çok insanın dikkatini çekmiş bulunmakta. Bu nedenle iş arayan birçok insan, ilan ile ilgili çeşitli araştırmalar yapmakta.

Şok personel alımı adına başvuru yapmak isteyen kişilerin en az lise mezunu olması gerekmekte. Ayrıca Lojistik Depo konusunda minimum 2 yıl tecrübeli olması gereken adaylar, İŞKUR üzerinden iş ilanına başvuru yapabilecek. Peki ilanın detayında neler bulunuyor? İlanda yer alan detaylar:

Şok Marketler Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Anadolu Orta Şube Müdürlüğü Şekerpınar Dağıtım Merkezinde görevlendirilmek üzere Toplama Personeli ihtiyacı bulunan şirketin, pozisyon ile ilgili istediği yeterlilikler şunlardır:

  • Tercihen lise mezunu,
  • Lojistik depo konusunda minimum 2 yıl tecrübeli,
  • Takım çalışmasına oldukça yatkın,
  • Vardiyalı bir şekilde çalışabilecek,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan,
  • İletişim konusunda yeterliliği bulunan,

takım arkadaşları aranmaktadır. Toplu görüşme için belirtilen servis güzergahında ikamet etmekte olan adayların 05.11.2020 tarihinde 09.00-14.00 arasında toplu iş görüşmesi için Şok Şekerpınar Dağıtım Merkezi / Tuzla, İstanbul adresine gelmeleri talep edilmektedir. Bu ilanın tamamını görüntüleyebilmek için Türkiye İş Kurumunun internet sayfasına giriş yapmalısınız.

İŞKUR, insanların iş bulmasına destek olmaya devam ediyor. Sitede yer alan son ilan, Şok Marketlerinin personel alımı ile alakalı. İnsanların ilana başvurabilmesi için yerine getirmesi gereken şartlar, yukarıda belirtildiği gibidir. Bu şartların yerine getirilebilmesi dahilinde, verilen adrese iş başvurusunun gerçekleştirilmesi için gidilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.