1. HABERLER

  2. İŞKUR En Az İlk Okul Mezunu Hastanelere Personel Alımı Yapıyor! Temizlik, Hasta Danışmanı, Güvenlik Görevlisi Alınacak... İŞKUR Başvuru Şartları Nelerdir?
İŞKUR En Az İlk Okul Mezunu Hastanelere Personel Alımı Yapıyor! Temizlik, Hasta Danışmanı, Güvenlik Görevlisi Alınacak... İŞKUR Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR En Az İlk Okul Mezunu Hastanelere Personel Alımı Yapıyor! Temizlik, Hasta Danışmanı, Güvenlik Görevlisi Alınacak... İŞKUR Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR üzerinden temizlik, hasta danışmanı, büro ve güvenlik görevlisi, hastanelere şoför alımları ve sekreter alımları devam ediyor. İnsanların iş bulma sürecinde oldukça destekleyici olan Türkiye İş Kurumu, yeni bir ilan ile pek çok iş arayan kişinin yüz

A+A-

İŞKUR, KPSS şartı aramaksızın çeşitli alanlarda personel alımlarına devam ediyor. Bu alanlarda başvuru yapılabilmesi için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor. Bu alımlar, özel ve devlet hastaneleri için geçerli olmakta. İŞKUR kayıt işlemini yapabilmeniz adına 2 farklı seçenek bulunmakta.

Pek çok kimse, Türkiye İş Kurumundan gelecek haberleri ilgi ile beklemekte. İŞKUR, iş bulma aşamasında bulunan insanlara çeşitli konularda yardım ediyor. İŞKUR üzerinden yapılan en son duyuruya göre kasım ayında hastanelere personel alımı gerçekleşecek. Personel alımı, tüm Türkiye için geçerli.

Sağlıkçı, hemşire, doktor, tıbbi sekreter, ebe gibi alanlarda personel alımları gerçekleştiriliyor. Kariyer sayfasından yayımlanan ilanlarda, özel hastanelere binlerce personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki bu ilanlara başvuru nasıl gerçekleştirilmektedir? Başvuru için dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

İŞKUR Üzerinden Hastaneler için Personel Alımı

İŞKUR'un yayımladığı en son ilanlarda, özel ve kamu kuruluşlarına personel alımı bulunuyor. Bu haber, birçok sağlıkçının yüzünü güldürüyor. İŞKUR hastaneler için danışma, hasta kabul, hemşire, temizlik görevlisi gibi personellerin alımına devam ediyor. İŞKUR'un ilanları sayesinde birçok sağlıkçı bir işe kavuşacak gibi görünüyor.

Başvuru yapabilmek adına İŞKUR üzerinden kayıt yapmanız ve aradığınız mesleğinizin adını yazmanız gerekmektedir. Çıkan ekranda kendinize uygun ilanı belirlemeli ve çalışmak istediğiniz şehri seçmelisiniz. İŞKUR kaydınız yoksa eğer kayıt oluşturmalısınız.

Özel Hastanelere de Alım Yapılacak!

İlan kapsamında özel hastanelere de başvuru gerçekleştirilebilecek. Sitede yer alan ilanlara başvuru yapılabilmesi için şahsen müracaat gerekmektedir. Peki ilanlara kimler başvurabilir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar,
  • Hastalarla iletişimi güçlü olanlar,
  • Hastanede çalışması için herhangi bir engeli olmayanlar,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek kişiler,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek kişiler,
  • Mesleğin gerektirdiği özel şartlara sahip olan kişiler,
  • Sabırlı bir kişiliğe sahip olan kişiler,

bu ilanlara başvurabilmektedir.

İŞKUR Başvuru Ekranı

Başvuru yapmak istediğiniz iş koluna aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşarak; iş kolunu arama bölümüne yazarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.