1. HABERLER

  2. İŞKUR Açıkladı! 3000 TL Maaşla KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapılacak!
İŞKUR Açıkladı! 3000 TL Maaşla KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapılacak!

İŞKUR Açıkladı! 3000 TL Maaşla KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapılacak!

Koronavirüs etkileri devam ederken beklenen açıklama İŞKUR'dan geldi. KPSS şartı olmadan alım yapılacağı belirtildi. Son günlerde en çok sorgulanan sorular arasında yer alan personel alımına ilişkin detaylar ne?

A+A-

İŞKUR koronavirüs süreci devam ederken iş arayışında olan vatandaşlara destek olmaya çalışıyor. Ortalama 2500 TL ile 3000 TL arasında maaş ile onlarca personel alımı yapacağını belirtti. KPSS şartı veya şartsız olarak yapılacak başvurular kapsamında personel alımı hız kesmeden sürüyor ve işini kaybedenlere iş imkanı sağlayan İŞKUR üzerinden başvurular devam ediyor. İşte başvurulara ilişkin merak edilenler ve son dakika haberleri…

İŞKUR Personel Alım Şartları

İŞKUR çeşitli kurumlarda ve farklı meslek alanları için personel alımı yapacağını duyurdu. Yaş ikamet ve öğrenim durumu, sertifika gibi şartları taşıyanlar seçilecek. İş şekline göre değişiklik gösterebiliyor. Hangi alanda alım yapılacak ise o kurumun şartlarına uygun olmak gerekiyor. Onlarca kadro ve iş için il il sıralama yapıldı. En az KPSS puanının 60 olması bekleniyor. İş aramaya devam eden vatandaşlar İŞKUR ana sayfası üzerinden önce iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirler. Sorgulama yapmak ve istihdam ekranına ulaşmak için İŞKUR resmi internet sayfasını kullanabilir, iş ilanına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Online olarak başvuru gerçekleştirebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.