1. HABERLER

  2. Hükümetten Sabah Saatlerinde Açıkladığı Bu İmkanından Sadece Ev Hanımları Faydalanacak, 3000 TL Ödeme Geliyor!
Hükümetten Sabah Saatlerinde Açıkladığı Bu İmkanından Sadece Ev Hanımları Faydalanacak, 3000 TL Ödeme Geliyor!

Hükümetten Sabah Saatlerinde Açıkladığı Bu İmkanından Sadece Ev Hanımları Faydalanacak, 3000 TL Ödeme Geliyor!

Türkiye’de iş arayan vatandaşların en sık başvuru kurumlardan biri olan İŞKUR, vatandaşların dertlerine çözüm aramaya devam ediyor.

A+A-

Türkiye’de iş arayan vatandaşların en sık başvuru kurumlardan biri olan İŞKUR, vatandaşların dertlerine çözüm aramaya devam ediyor. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullarda vatandaşlar hayatlarını idame ettirmek için çaba gösterirken; ev hanımları da ailelerine ve evlerine maddi destek olmak için arayışlara devam ediyor. Bu noktada ise İŞKUR’un evde sunduğu iş imkanları akıllara geliyor, eğer siz de evden çıkmadan aylık 2-3 bin TL kazanmak ve maaşlı çalışan gibi sabit bir gelir elde etmek istiyorsanız İŞKUR’un sunduğu evde iş imkanlarından faydalanabilirsiniz. Bugün sizler için İŞKUR’un evde sunduğu iş imkanlarını derledik!

İŞKUR’un Sunduğu Evde İş İmkanları

Eğer sizler de İŞKUR’un evde iş imkanlarını duyduysanız ve başvuru yaparak kendinize aylık bir gelir elde etmek istiyorsanız, aklınızda canlanan ilk sorulardan biri de “Peki ama ben ne iş yapacağım?” oluyordur. İŞKUR’un bünyesinde birçok farklı iş imkanı olduğunu söylemek gerekiyor, sizin el becerinize bağlı olarak farklı işlerde görev alabilirsiniz, İŞKUR’un sunduğu evde iş imkanları ise genellikle aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Paketleme işleri (Şeker, tuz, unlu mamuller, kuru yemiş, kuru bakliyat ve triko gibi ürünleri paketleme işleri)
  • Katlama işleri (Peçete, kağıt mendil, yorgan ve battaniye gibi ürünleri katlama işleri)
  • Davetiye zarflama (Düğün, nişan, kına ve sünnet gibi organizasyonlara yönelik oluşturulan davetiyeleri zarflara yerleştirme işleri)
  • El işlemeleri (Dikiş – nakış kapsamında yer alan bütün işler)
  • Ütüleme işleri (Kuru temizlemeden ütülemeye kadar çeşitli işler)

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Eğer siz de evinizden çıkmadan hem maddi özgürlüğünüzü kazanmak hem ailenize destek olmak isterseniz İŞKUR’un web sitesi aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz, ayrıca size en yakın İŞKUR Müdürlüklerinden de başvuru yapma şansınız bulunuyor. Başvuru sırasında görevlilerin size verdiği başvuru formunu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanız oldukça kritik. Bu noktadan sonra size en uygun iş fırsatları direkt olarak cep telefonunuza gelecektir, ayrıca bu işler parça başı olduğu için kazanacağınız parayı da kendiniz belirliyorsunuz. Günlük birkaç saatinizi ayırdıktan sonra aylık 2000 ya da 3000 TL’ye kadar gelir elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.