1. HABERLER

  2. Ev hanımlarına İŞKUR’dan evde paketleme işi verilerek gelir kapısı aralanıyor! Paketleme yaparak Aylık en az 1000 TL kazanç mümkün
Ev hanımlarına İŞKUR’dan evde paketleme işi verilerek gelir kapısı aralanıyor! Paketleme yaparak Aylık en az 1000 TL kazanç mümkün

Ev hanımlarına İŞKUR’dan evde paketleme işi verilerek gelir kapısı aralanıyor! Paketleme yaparak Aylık en az 1000 TL kazanç mümkün

İşsiz nüfusun istihdamında en büyük rollerden birini üstlenen İŞKUR, ev hanımları için de gelir kapısını araladı. Bir yandan evin günlük işlerini hallederken bir taraftan da konfor içerisinde maddi gelir sağlamak isteyen bayanlar için Evde Paketleme

A+A-

İşsiz nüfusun istihdamında en büyük rollerden birini üstlenen İŞKUR, ev hanımları için de gelir kapısını araladı. Bir yandan evin günlük işlerini hallederken bir taraftan da konfor içerisinde maddi gelir sağlamak isteyen bayanlar için Evde Paketleme işi için ilanlar yayımlanıyor.

Günlük aktivitelerine devam etmekte olan bayanlar hemde bu işlerde çalışarak hem ev ekonomisine destek oluyorlar, hem de kişisel gereksinimlerini giderebilecek maddi imkana sahip oluyorlar.

İŞKUR evde ambalajlama işinde;

nikah şekeri,
sabun,
tel toka,
kulak çubuğu ambalajlama
ve poşet katlama gibi işler bulunuyor. Bu projede yer alan bayanların ev ekonomisinin beraberinde ekonomiye de katkıda bulunmaları bekleniyor.

NASIL BAŞVURULUR?

Evde ambalajlama işi için ilanlar, bu kuruma bağlı olan firmalarca aralıklı olarak çıkıyor. Evde ambalajlama işinde çalışmak isteyen bayanlar, ikamet adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt oluyorlar.

Kayıttan hemen önce ise İŞKUR evde iş ambalajlama müracaat formunu doldurmaları mecburi. Doldurulan formun ardından ev hanımlarının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanları tarafından kayıt ediliyor. Kayıt akabinde de evde ambalajlama işine müracaatta bulunan ev hanımlarından cep telefonu numarası ve iletişim bilgileri istenerek sisteme kayıt işlemleri gerçekleştiriliyor.

Kayıtlı cep telefonlarına, uygun pozisyon çıktığı zaman SMS gelen ev hanımları gelen işi kabul ederek anında para kazanmaya başlayabiliyorlar. Böylece, aylık 1000’den başlayan kazançlarla hem ev hem ekonomiye destek vermek, hem de kişisel alışverişlerini yapmak ev hanımları için olanaklı hale geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum