1. HABERLER

  2. Yüz yüze eğitim tarihiyle ilgili Son Dakika kararı: Okulun Açılması O tarihe ertelendi!
Yüz yüze eğitim tarihiyle ilgili Son Dakika kararı: Okulun Açılması O tarihe ertelendi!

Yüz yüze eğitim tarihiyle ilgili Son Dakika kararı: Okulun Açılması O tarihe ertelendi!

Son dakika… Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş bir karar alındı. Selin vurduğu Kastamonu’da yüz yüze eğitim tarihi ertelendi. Alınan karara göre, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde okullarda yüz yüze eğitimin 20 Eylül’de başlayacak.

A+A-

Son dakika… Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş bir karar alındı. Selin vurduğu Kastamonu’da yüz yüze eğitim tarihi ertelendi. Alınan karara göre, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde okullarda yüz yüze eğitimin 20 Eylül’de başlayacak.

Kastamonu Valiliği tarafından açıklaması yapıldı. 11 Ağustos tarihinde yaşanan sel felaketinin ardından temizlik ve hafriyat çalışmalarının sürmesi, ayrıca selden etkilenen yapıların yıkım kararının verilmesi sebebiyle cadde ve sokaklarda iş makinalarının yoğunluğunun sürdüğü belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

YÜZ YÜZE EĞİTİM TARİHİ ERTELENDİ

“Bozkurt ilçemizde 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle tüm kademelerde başlanılması planlanan yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerine oluşması olası risklerden dolayı 20 Eylül 2021 tarihinde başlanılmasına, bu tarihe kadar eğitim-öğretim faaliyetleriyle öğretmenlerin mesleki çalışmalarının uzaktan eğitim yolu ile devam edilmesine karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.