1. HABERLER

  2. Uşşaki Tarikatı Şeyhi 12 Yaşındaki Küçük Kızı İstismar Etmişti! Savunması Mide Bulandırdı...
Uşşaki Tarikatı Şeyhi 12 Yaşındaki Küçük Kızı İstismar Etmişti! Savunması Mide Bulandırdı...

Uşşaki Tarikatı Şeyhi 12 Yaşındaki Küçük Kızı İstismar Etmişti! Savunması Mide Bulandırdı...

Uşşaki Tarikatı Şeyhi olarak kendisini herkese tanıtan ve tarikata dahil olan kişilere şeyhlik yapan Eyyüp Fatih Şağban tutuklu olarak yargılanıyor. Tarikata dahil olan müridin, 12 yaşındaki çocuğunu istismar ettiği gerekçesi ile Fatih Nurullah olarak bil

A+A-

Uşşaki Tarikatının Şeyhi olarak bilinen Fatih Nurullah’ın devam eden davasında avukatından herkesi şok eden savunma geldi. 12 yaşındaki bir çocuğu istismar etmekle yargılanan ve bu süreç içerisinde tutuklu bulunan Eyyüp Fatih Şağban’ı savunan avukat, istismara uğrayan çocuk hakkında herkesi şok eden bir savunma yaptı.

Alınan bilgilere göre, sanık için tutukluk halinin sürdürülmesi isteniyor. Ancak Eyyüp Fatih Şağban’ın avukatı sanığın bir kurban olduğunu savundu. Savunmasına da şahitler eklemek isterken, şahitlerin kumpası doğrulayacaklarını da ekledi.

İstismar iddiası ile yargılanan Uşşaki Tarikat Şeyhi’nin avukatı davada açıklamalarına devam etti. Savunmasında bütün delillerin ortaya çıkartılmasını istedi ve telefonlardaki bilgilere ulaşılmasını talep etti. Kumpas olduğunu iddia ettikleri istismarın gerçek yüzünün ortaya çıkacağını da ekledi.

Avukattan Şok Savunma

Çocuk istismarı suçu ile davası devam eden Fatih Nurullah’ın avukatı davada çarpıcı iddialarda bulundu. Müvekkilinin ülkedeki önemli insanlardan birisi olduğunu savundu. 6 aydır tutuklu hali devam eden şeyhin konuşmalarının ortaya çıkartılmasını talep etti. İstismara uğrayan çocuğun baba, hala ve annesinin telefon görüşmelerinin ortaya çıkartılması sonucunda şeyhin serbest kalacağı ifade edildi. Avukatın iddiaları herkesi şok etti.

Fatih Nurullah’ın avukatı savunmasına çocuğun açıklamalarının birbirini tutmadığını söyleyerek devam etti. O yaşlarda bir çocuğun istismar sonrasında dengesini kaybedeceğini söyledi. Çocuğun 2 yıl önce de istismara uğradığı iddia edilirken, avukat; istismar edilen çocuğun gerçekten istismara uğradığı takdirde neden yine dergaha geldiğini sorguladı. Eğer tacizden sonra yeniden dergaha geldi ise, çocuğun akıllanmamış olduğunu ekledi.

Avukatın herkesi şok eden savunmaları sonucunda, istimara uğrayan çocuğun avukatları ile kısa bir tartışma oldu. İlerleyen sürelerde yeniden görülecek olan dava için sanığın tutukluluk hali hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.