1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Teşkilat Dizisi Bitiyor mu? Yapımcı ve Kanaldann Açıklama Geldi...
Teşkilat Dizisi Bitiyor mu? Yapımcı ve Kanaldann Açıklama Geldi...

Teşkilat Dizisi Bitiyor mu? Yapımcı ve Kanaldann Açıklama Geldi...

Teşkilat dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat’ın 4. sezon hazırlıkları yapılıyor. Dizi eski oyuncularla vedalaşırken diğer taraftan yeni bir kadro oluşturuluyor.

A+A-

Ekim ayının ikinci haftası itibariyle seyirciyle buluşacağı düşünülen diziye ilişkin bazı detaylar ortaya çıktı.

TRT 1 ekranların reyting rekorları kıran dizilerinden birisi olan Teşkilat yeni sezonu hazırlıklarına hız kesmeden sürdürüyor. Pek çok kişinin büyük bir merakla ve heyecanla beklediği dizinin yeni sezonu ekim ayı itibarıyla başlayacak. Ekim ayının 2 haftası yayında olması beklenen diziyle ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Reyting başarısı ortada olan dizi başarısını artırmış ve yeni sezon büyük bir merakla bekleniyor.

Dizinin yeni kadrosuna Aybüke Pusat, Sarp Leventoğlu, Cengiz Bozkurt, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç gibi deneyimli oyuncular katılacak. Son olarak diziye Melisa Atman’ın bomba uzmanı olarak canlandıracağı karakterle çıkacağı duyuruldu. Dizi hakkında son dakika gelen gelişmelere göre Teşkilat dizisinin final yapacağına ilişkin de açıklamalar var.

Teşkilat dizisi Tims&B prodüksiyon tarafından yapımcılığı üstlenmiş bir yapımdı. İlk olarak 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi milli istihbarat teşkilatında çalışmakta olan özel bir ekip ve bu ekibin üyelerine konu alıyor.

Dizi Final Mi Yapacak?

Teşkilat dizisinin son zamanlarda finali üzerinde duruluyordu. Dizinin final yapacağı söylentileri çok konuşuldu. Ancak kanaldan bu iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama gelmedi. Dizinin yeni sezonda da ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. 2024 Haziran sonuna kadar devam edecek olan yapım daha sonraki sezonlara dair ise henüz net bir açıklama yapmadı. Dizinin reytingi ve izleyici kitlesi yeni sezonda olup olmayacağı konusunda etkili olacak. Dizinin yeni sezonu büyük bir merakla beklenirken oyuncu kadrosunun aynı sıcaklığı verip vermeyeceği de araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.