1. HABERLER

  2. Tecavüz edip Tiktok’ta Canlı Yayında Öldürmekle Tehdit Etti!
Tecavüz edip Tiktok’ta Canlı Yayında Öldürmekle Tehdit Etti!

Tecavüz edip Tiktok’ta Canlı Yayında Öldürmekle Tehdit Etti!

Tiktok’ta akıl almaz bir olay meydana geldi. Canlı yayın açan o şahıs ‘’ o Hacer’e söyleyin, eğer ben de onu bulup kafasını keserek, ailesini ve onu yakacağım. Bulduktan sonra önce tecavüz ettireceğim, kafasını da kestirip göle atacağım.

A+A-

Onun sonu da Özgecan Aslan’dan asla farklı olmayacak. ‘’ sözleri duyan herkesin şok olmasına neden oldu. Olay ardından harekete geçen ekipler Hacer ismindeki genç kadına tehditler savuran şahsı gözaltına aldılar.

Merlin Samirşah lakabı ile bilinen şahsın ‘’ o Hacer’e söyleyin, eğer ben de onu bulup kafasını keserek, ailesini ve onu yakacağım. Herkes bunu not alsın, kayıt etsin, isterseniz polise kadar gidin. Bulduktan sonra önce tecavüz ettireceğim, kafasını da kestirip göle atacağım. Onun sonu da Özgecan Aslan’dan asla farklı olmayacak. Senin o ellerini en kökünden keseceğim. ‘’ ifadeleri ardından duyanların kanlarının donmasına neden oldu.

Sosyal medyadan tepkiler…

Tiktok üzerinde açılan canlı yayının ardından tepkiler sosyal medya üzerinde çığ gibi büyümeye başladı. #MerlinSamirşahTutuklansın etkileri ile beraber kısa sürede gündemde yerini aldı. Kullanıcılar tarafından yapılan bu paylaşımlar emniyet genel müdürlüğüne kısa sürede ihbar ile bildirimi yapıldı.

Şahıs gözaltına alındı…

Siber suçlarla mücadele daire başlanlığı sanal devriye ekipleri tarafından Azerbaycan uyruklu olarak bilinen S.B. ismindeki şahsın kan donduran sözleri ardından çalışmalarda harekete geçildi. Şüpheli isim asayiş şube müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların ardından Fatih sınırlarında göz altına alındı. Zanlı için emniyette işlemler hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.