1. HABERLER

  2. Tarlada Fenalaşan 15 Yaşındaki Kızı Koronavirüs Zannetiler! Hastanede Tecavüz Ortaya Çıktı..!
Tarlada Fenalaşan 15 Yaşındaki Kızı Koronavirüs Zannetiler! Hastanede Tecavüz Ortaya Çıktı..!

Tarlada Fenalaşan 15 Yaşındaki Kızı Koronavirüs Zannetiler! Hastanede Tecavüz Ortaya Çıktı..!

Covid-19 nedeniyle gittiği hastanede tecavüz vakası açığa çıktı! Ülkemizin, Kilis iline bağlı olan Musabeyli ilçesinde meydana gelen son tecavüz vakası herkesin üzerinde bir şok etkisi yaptı. Suçlunun serbest bırakılması ardından ise büyük bir öfke ortaya çıktı.

A+A-

Tecavüz vakasına göre evli olan ve çocukları bulunan 40 yaşındaki Mehmet Arzık, 15 yaşında olan bir kıza 3 yıl boyunca tecavüz etti. Serbest bırakılmasıyla birlikte mağdur konumunda olan aile açıklamalar yaparak Cumhurbaşkanımız ve Adalet bakanımızdan, ateşe bir su talebinde bulunduğunu söyledi.

İçerisinde bulunduğumuz global Covid-19 pandemisiyle ortaya çıkan vaka, Kilis ili sınırlarında yaşandı. Bu ilin Musabeyli ilçesinin, Dorucak adlı köyünde hayatını devam ettiren E.Ö adlı kişi, bundan üç yıl önce, yani 15 yaşındayken babasının görevini yaptığı su deposuna, vanasını açmak için girdi.

Ardından da 40 yaşında olan ve üstelik 4 çocuğu olan Mehmet Arzık tarafından tecavüze uğradı. Ancak bunun ortaya çıkması ise yıllar sonra, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sebebiyle oldu. İşte o olay haber…

3 Yıl Boyunca Devam Etti

15 yaşında E.Ö. depoya vana açmak için girdiği su deposunda zanlı tarafından tecavüze uğrayan mağdur, 3 yıl boyunca buna devam etti. Çocuğa “evleceğim, seni seviyorum ve başka bir kişiye söylersen de öldürürüm” gibi tehditler de sarf etti. Ancak bir süre sonra E.Ö. tarladayken aniden kendini iyi hissetmeyince, Covid-19 korkusuyla hemen hastaneye götürüldü. Ancak burada yapılan incelemelerin sonucunda, mağdurun hamile olduğu anlaşıldı.

Sanık Göz Altına Alındı

Bu olayın öğrenilmesi ardından zanlı Mehmet Arzık, göz altına alındı. Dünyaya gelen bebeği ise devlet, koruması altına aldı. Arzık ise göz altına alınması ardından 12 gün tutuklu bırakıldı. Bundan sonra kendisinin avukatı itiraz yapınca, adli kontrol ile serbest oldu.

Bundan sonra mağdur ailenin avukatı, İbrahim Halil Demircioğlu çok sayıda tutuklanma isteği dilekçesi iletse de, “mağdurun tahliyeye itiraz hakkı yok” sözleri kullanılarak, olumsuz dönüş aldı.

Bundan sonra Mehmet Arzık ise Kilis Ağır Ceza Mahkemesinde olan ilk dava duruşmasına girmedi. Bu duruşmaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcileri girerken, mağdurun annesi, babası ve avukatları da katıldı. Burada ilk vaka ardından tehditlerden korktuğu için, boyun eğmek zorunda kaldığını belirtti. Hamileliği ortaya çıktığında ise “çocuğu düşür” söylendiğini belirtti.

Aile Açıklama Yaptı

Ailenin babası olan Ş.Ö., tecavüzcü sapığın öz kardeşi M. Arzık’ın hastane ziyareti yaptığı esnada küçük kızı ve ailesini tehdit ettiği aktarılırken; aile, ciğerlerinin yandığını ve üç yıl boyunca tecavüze uğradığını, Adalet bakanlığı ve Cumhurbaşkanından yardım istediklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.