1. HABERLER

  2. Son Dakika Türkiye beşik gibi sallanıyor İstanbul Ve İzmir'de Şiddetli Deprem Oldu
Son Dakika Türkiye beşik gibi sallanıyor İstanbul Ve İzmir'de Şiddetli Deprem Oldu

Son Dakika Türkiye beşik gibi sallanıyor İstanbul Ve İzmir'de Şiddetli Deprem Oldu

İzmir'den deprem haberi peş peşe geldi. 4.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İzmir'de ard arda pek çok sarsıntı meydana geldi. 08.46’da 5.1 büyüklüğünde, 08.47’de 4.8 büyüklüğünde ve 09.00’da 4.7 büyüklüğünde meydana gelen depremler yürekleri ağza getirdi

A+A-

Korkutan deprem ile güne başlayan İzmir'den sonra İstanbul'da da Karaburun ilçesinde sarsıntı meydana geldi. İzmir genelinde meydana gelen deprem İstanbul'un bazı ilçelerinde de hissedildi. İzmir depremine ilişkin merak edilenler ve son dakika haberleri…

Deprem ile güne başlayan Türkiye İzmir'de korkutan depremleri yakından takip ediyor. Sabah 8.20 sularında Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem yaşandı. İzmir genelinde bu deprem hissedildi ve 25 dakika sonra İzmir Karaburun merkezinde 5.1 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı. Bu depremde de sarsıntı İstanbul'dan hissedildi. İstanbul'da yaşayan pek çok kişi sosyal medyadan şiddetli bir deprem olduğunu paylaştı. Ardı arkası kesilmeyen depremlerin birkaç dakika aralıklarla 5.1, 4.7 ve 4.8 büyüklüğünde tekrarlaması yürekleri ağza getirdi. Saat 11.35 de ise depreme ilişkin açıklamalar AFAD'dan geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.1 şeklinde Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak belirtti.

Deprem İstanbul'da da Hissedildi...

Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde yaşanan deprem korku yarattı. Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre sarsıntı 11.35 sularında yerin 3,42 kilometre derinliğinde yaşandı. Aynı bölgede sabah 08.46 sularında 5.1 büyüklüğünde bir depremin daha yaşandığını ve 4.8 büyüklüğündeki depremin artçı deprem olduğunu açıkladı.

İzmir'de meydana gelen ve 08.20 itibarı ile yaşanmaya başlanan depremlerin etkisi İstanbul'da da hissedildi. İstanbul'da yaşayan pek çok kişi sosyal medya hesabından depremle ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamaya göre depremler nedeniyle herhangi bir olumsuzluğun kaydedilmediği de belirtildi. Can ya da hasar bilgisinin ulaşmadığı açıklandı. Kısa süreli panik yaşatan deprem ard arda yaşandı. İki deprem dehşet dolu saniyeler yaşattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.