1. HABERLER

  2. Son Dakika: Aşı Olan Milyonlarca Kişiye 1.100 TL Ödeme Yapılacak! Ayrıntılar Belli Oldu…
Son Dakika: Aşı Olan Milyonlarca Kişiye 1.100 TL Ödeme Yapılacak! Ayrıntılar Belli Oldu…

Son Dakika: Aşı Olan Milyonlarca Kişiye 1.100 TL Ödeme Yapılacak! Ayrıntılar Belli Oldu…

Devlet pek çok vatandaşa müjdeli haberi verdi. Haberler peş peşe geliyor, iddialara göre zorlu dönemlerde iş sıkıntısı çeken yurttaşlara 1.100 TL ödeme yapılacak. Son dakika haberi ile kulis bilgisi sızdırıldı…

A+A-

 Devlet pek çok vatandaşa müjdeli haberi verdi. Haberler peş peşe geliyor, iddialara göre zorlu dönemlerde iş sıkıntısı çeken yurttaşlara 1.100 TL ödeme yapılacak. Son dakika haberi ile kulis bilgisi sızdırıldı…

Aşı olan herkes alabilecek mi gibi pek çok soru şimdiden yurttaşlar tarafından sorulmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pandemi dönemi sebebi ile 1.100 TL destek ödemeleri yapmıştı. Bununla birlikte 1.100 TL kampanyası ile birlikte yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Aşı yaptıran kişilere ödenecek nakit iddiası şimdiden bir çok yerde konuşulmaya başlandı. Bugüne kadar milyonlarca aile devlet tarafından destek alarak zorlu şartlarda mücadele etmeye çalıştı. 1000 TL sosyal destek yükseltilerek 1.100 TL oldu ve başvuran kişilerin hesabına yollanmıştı.

Aşı Olanlara Ödeme Yapılacak mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pandemi dönemi ile birlikte bir çok kişiye destek yaptı. Ancak son çıkan iddialar ile aşı olanlara para verilecek mi sorusu şimdiden popüler hale gelmeye başladı. Söylenenlere göre aşı parası iki doz aşı olanlara verilecek. Eğer kişiler 2. Doz aşısını olmazlarsa başvuruları reddedilecek. Aşı olmayan kişiler 1.100 TL yardımdan yararlanamayacaklar ve bununla birlikte bir çok soru işareti birlikteinde geldi.

Geçim Sıkıntısı Çekenlere Verilebilir

Aşı olanlara para iddiası ile birlikte hem aşı olanlara hem de ihtiyacı olanlara verileceği söyleniyor. Henüz fotoğrafı bir açıklama gelmedi ancak fotoğrafı bir açıklama geldiği zaman site üzerinden duyuracağız.  Aşı iddiaları ile birlikte çıkan yan etkiler ve aşı olan kişilerin hala Yeni tip corona virüs tehlikesi altında olması pek çok yurtdaşın aşı hakkında düşünceleri değişmiştir. Bununla birlikte Türkiye’de aşı olma sayısı bazı kesimlerde yüksekken çoğu ilde aşılamalar yavaşladı ve aşı karşıtı insanlar oluşmaya başladı.

Aşı olmak istemeyen kişiler sosyal medyasında aşıya karşıyız sloganları ile birlikte etrafındaki kişilerin aşı olmasını engelledi. Bu durum ile birlikte devlet aşı olmayı mecburi hale getirecek bazı durumlar meydana çıkartmaya başladı. En başta aşı olmayan kişiler bir çok haktan mahrum olabilecekler. Devlet aşı olmaya teşvik için para kampanyaları düzenlemeye başlayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.