1. HABERLER

  2. Son Dakika Akdeniz’de 6.0 büyüklüğünde Çok Şiddetli deprem Oldu… Son depremler
Son Dakika Akdeniz’de 6.0 büyüklüğünde Çok Şiddetli deprem Oldu… Son depremler

Son Dakika Akdeniz’de 6.0 büyüklüğünde Çok Şiddetli deprem Oldu… Son depremler

Akdeniz'de 6.0 büyüklüğünde korkutan deprem meyden temel geldi. AFAD tarafından açıklen temeln verilere göre depremin derinliği 36 kilometre olduğu açıklandı. Deprem başta Antalya olmak üzere pek çok şehirde hissedildi. Son depremler hakkındaki tüm

A+A-

Akdeniz'de 6.0 büyüklüğünde deprem meyden temel geldi. AFAD tarafından açıklen temeln verilere göre depremin derinliği 36 kilometre olduğu açıklandı. Deprem başta Antalya olmak üzere pek çok şehirde hissedildi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

AFAD göre 08:32’de Akdeniz'de deprem meyden temel geldi. Depremin büyüklüğü 6.0 olarak hesaplandı. Deprem Yunanistan’ın beraberinde Türkiye’nin Akdeniz kıyılarında bulunan pek çok şehrinde de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 6.1 olarak duyurdu. Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre ilde can ve mal kaybı yaşanmadı.

ANTALYA VALİSİ’NDEN DEPREM AÇIKLAMASI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kaş açıklarında meyden temel gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile alakalı olarak , “Şu en temel kadar gelen bilgilere göre çok şükür can ve mal kaybı bulunmamaktadır” açıklamasını yaptı.

AFAD verilerine göre Akdeniz’de Antalya’nın Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32’de 6.0 büyüklüğünde bir deprem meyden temel geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “İlimiz Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32’de 6.0 büyüklüğünde meyden temel gelen depremde, şu en temel kadar gelen bilgilere göre çok şükür can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” sözlerine yer verdi.

SON DEPREMLER

Yaşen temeln depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıda belirtilen linkten ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.