1. HABERLER

  2. Oyuncu Ersin Korkut’a tutuklansın etiketi açıldı! Diyarbakır’a başkent dedi, halk ayaklandı…
Oyuncu Ersin Korkut’a tutuklansın etiketi açıldı! Diyarbakır’a başkent dedi, halk ayaklandı…

Oyuncu Ersin Korkut’a tutuklansın etiketi açıldı! Diyarbakır’a başkent dedi, halk ayaklandı…

Diyarbakır için başkent demesinin ardından seviyoruz Amed’i, başkentimiz dediği video linç yedi. Çok kısa süre içerisinde milyonlarca kişiden tepki alması söz konusu olurken kısa sürede Ersin Korkut tutuklansın diye de etkilet açıldı

A+A-

Diyarbakır için başkent demesinin ardından seviyoruz Amed’i, başkentimiz dediği video linç yedi. Çok kısa süre içerisinde milyonlarca kişiden tepki alması söz konusu olurken kısa sürede Ersin Korkut tutuklansın diye de etiketi açıldı

Oyuncu Ersin Korkut geçtiğimiz günlerde herkesin severek kullandığı sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Tiktok üzerinde yayına alınan videosu binlerce kişinin tepkisine neden oldu.

Diyarbakır için başkent demesi ardından seviyoruz Amed’i, başkentimiz dediği video linç yedi. Çok kısa süre içerisinde binlerce kişiden tepki alması söz konusu olurken kısa sürede Ersin Korkut tutuklansın diye de etkilet açıldı.

Oyuncu Ersin Korkut’un Diyarbakır iline yaptığı ziyareti sırasında yanında olan şahıs ile yaptıkları konuşma sırasında sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Tiktok üzerinde yayına aldı. Yayında kişi ile konuşması sırasında kendisine sorulan Diyarbakır ilini nasıl bulsun sorusu karşısındaseviyoruz Amed’i, başkentimiz sözlerine yer vermesi büyük tepki aldı.

Başkan ben olsaydım…

Ardından da yine aynı kişinin yönetmiş olduğu video içerisinde sen de bizim başkanımız olmak ister misin sorusuna çarpıcı yanıtlar verdi. Başkan ben olayım diyerek gülmesi ve ardından yanındaki kişiden gelen belki ülkenin daha iyi yönetilmesi söz konusu olabilirdi sözleri büyük yankı oluşturdu.

İkilinin sosyal medya platformu üzerinde yaptıkları bu konuşma çok kısa sürede yayılım sağladı. Tepkilerin adeta çığ gibi büyümesine neden olurken kullanıcılar da ünlü oyuncu tarafından gelen açıklamalara eleştiri yağmuru tuttu. Kısa sürede açılan #Ersinkorkuttutuklansın etiketi ile paylaşımlar adeta çığ oldu büyüdü. Twitter üzerinde bu etiket adeta kısa sürede ilk sıralara kadar geldi.

Kendisine karşı gelen büyük tepkilerin ardından geri adım atan ünlü oyuncu twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım sırasında binlerce yıllık olan tarih ve medeniyetlere beşiklik eden kültür başkenti Diyarbakır’dayız sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum