1. HABERLER

  2. Müge Anlının programı tatlı sert'ten Ayrılan Arif Verimli Sessizliğini Bozdu! Öyle Şeyler Söyledi Ki, Duyunca Şaşkına Döneceksiniz!
Müge Anlının programı tatlı sert'ten  Ayrılan Arif Verimli Sessizliğini Bozdu! Öyle Şeyler Söyledi Ki, Duyunca Şaşkına Döneceksiniz!

Müge Anlının programı tatlı sert'ten Ayrılan Arif Verimli Sessizliğini Bozdu! Öyle Şeyler Söyledi Ki, Duyunca Şaşkına Döneceksiniz!

12 senedir ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çok büyük bir ilgi ile izleniyor. Başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı’nın sunumuyla hafta içi hergün izleyiciyle buluşan program 2 Temmuz günü sezon finali yaptı

A+A-

Müge Anlı’nın danışmanlığını yapan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli programdan ayrılmıştı. Ünlü isim sessizliğini bozdu ve neden ayrıldığını açıkladı. Verimli öyle şeyler söyledi ki, okuyunca şok olacaksınız! Meğer Müge Anlı…

12 senedir ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çok büyük bir ilgi ile izleniyor. Başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı’nın sunumuyla hafta içi hergün izleyiciyle buluşan program 2 Temmuz günü sezon finali yaparak ekran macerasına kısa süreliğine veda etti. Program bitince ünlü sunucu tatile çıktı.

Bir yandan tatilin tadını çıkaran Müge Anlı bir taraftan da olayları çözmeye çalıştı. Anlı, 3 senedir çözülemeyen Büyükşen cinayetinin katilini ortaya çıkardı. Müge abla tatilde yine yaptı yapacağını. Helal olsun sana Müge abla. ATV’nin fenomen programı yeni sezon için geri sayıma başladı. Ancak yeni sezonda sevilen isim yer almayacak.

Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı ile Tatlısert avukatı Rahmi Özkan ile ilgili bomba bir iddia gündem gelmişti. Programın sevilen avukatının öldüğü öne sürülmüştü. Bu olay milyonları çıldırtmıştı. Ünlü sunucu Müge Anlı skandal olay sonrası gerçeği sosyal medya hesabından duyurmuştu. Anlı, Rahmi Özkan öldü haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirmiş, yeni sezonda ekranlarda olacağını belirtmişti. Programın ünlü Psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli yeni sezonda Müge Anlı’nın ekibinde yer almayacağını söyledi. Haberi duyan hayranlar çok üzüldü. Psikiyatristi Arif Verimli neden ayrıldığını da açıkladı. Meğer Müge Anlı…

14 senedir Müge Anlı ile çalıştıkları programdan ani bir şekilde ayrılma kararı alan Psikiyatrist Arif Verimli Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına konuk olarak çıktı. Ayrılma kararı sonrası konuşmama yemini eden Verimli, ünlü sunucu Armağan Çağlayan’ın programında sessizliğini bozdu. Ünü psikiyatrist öyle şeyler söyledi ki, seyirci şok geçirdi. Olaylar olaylar…

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, programdan neden ayrıldığı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.