1. HABERLER

  2. Müge Anlı'da , Mustafa Kut cinayetin de gerçekler ortaya çıktı! İddalara göre; Ersin Çetinkaya'ya iftira attığı ortaya çıktı...
Müge Anlı'da , Mustafa Kut cinayetin de gerçekler ortaya çıktı! İddalara göre; Ersin Çetinkaya'ya iftira attığı ortaya çıktı...

Müge Anlı'da , Mustafa Kut cinayetin de gerçekler ortaya çıktı! İddalara göre; Ersin Çetinkaya'ya iftira attığı ortaya çıktı...

Balıkesir'de sırtından av tüfeğiyle vurularak öldürülen Mustafa Kut'un cinayetiyle ilgili Müge Anlı'da çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

A+A-

Canlı yayına bağlanan öldürülen çiftçinin köylüsü Sezer Kaya, cinayeti araları bozulan yakın arkadaşı ve aynı zamanda Dürdane Kut ile ilişkisi olduğu iddia edilen Ersin Çetinkaya'nın işlediğini öne sürdü. İddiasını ise cinayetten sonra yasaklı madde içerken yaptıkları konuşmaya dayandırdı.

Müge Anlı'nın mercek altına aldığı 50 yaşındaki Balıkesirli çiftçi Mustafa Kut'un cinayetinde, saplantılı mektupların sahibi Ramazan Şahin, hedefindeki Ersin Çetinkaya ile bugün canlı yayında karşı karşıya geldi. Balıkesir Havran'a bağlı Kalabak Mahallesi'nde 25 Temmuz 2018 tarihinde, tarlasına bir kilometre mesafede sırtından vurularak öldürülen çiftçinin eşi Dürdane Kut'un, komşuları Ersin Çetinkaya ile aşk yaşadığını öne süren Şahin, bugünkü yayında günlerce dile getirdiği bu iddiasının arkasında duramadı.

İFTİRA ATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı'ya günlerce 'ikilinin gece yarısı buluştuklarını gözüyle gördüğünü' söyleyen Ramazan Şahin, hedefindeki Ersin Çetinkaya'nın karşısında bu iddiasının kaynağını bu kez köylülerden duyduklarına dayandırdı. Müge Anlı'nın ısrarlı soruları üzerine Dürdane Kut ile gördüğü kişinin iri yarı biri olduğunu söyleyen Ramazan Şahin'in, karşılık alamadığı için Dürdane Kut ve komşusu Ersin Çetinkaya'ya iftira attığı ortaya çıktı.

"BUNLARA BAKKAL BİLE EKMEK VERMEMELİ"

Dürdane Kut'un eşinin katillerini ararken iftiraların ortasında kalmasına kayıtsız kalamayan Müge Anlı, "Sen buraya geldiğinde Dürdane'yi Ersin ile gördüm dedin. Üstelik gözümle gördün dedin. Ben o mektupta bununla ilgili kısımları okuyamadım, utandığım için… İnsanlara, özellikle kadınlara iftira atmak çok kolay… Ama unutmayan bizim bir toplum aklımız, hafızamız ve vicdanımız var. İşte o toplum sizi tanımasa da sizin gibi düşünüp üzülmeyi bilir. Sizin bu kadına yaptıklarınız bir değil, iki değil, üç değil… Kadınlar hakkında böyle konuşanlarla insanlar arkadaşlığını kesmeli, bakkal bile ekmek vermemeli" diyerek tepki gösterdi.

PARMAK İZİ BIRAKMADIĞINI SÖYLEMİŞ

Tüm Türkiye'nin yanıtını merak ettiği cinayette çarpıcı iddia da canlı yayında dile getirildi. Müge Anlı'nın canlı yayına bağladığı öldürülen çiftinin köylüsü Sezer Kaya, Mustafa Kut'u öldüren kişinin komşusu Ersin Çetinkaya olduğunu iddia etti. Yasaklı madde içtikleri bir gün Ersin Çetinkaya'nın yanında ağzından bir şey kaçırdığını söyleyen Kaya, "Osman, Ersin ve ben üçümüz vardık. Ersin'in kafası çok güzeldi. Ersin, 'Gitsinler baksınlar bakalım bir tane parmak izi bıraktım mı orada' dedi. " diyerek stüdyoda buz kesti. İddia karşısında söz alan Çetinkaya ise "Kesinlikle yalan… Orada başka kim varsa o bağlansın" demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.