1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Müge Anlı Cephesinden Şok Eden Detay! Meğerse Müge Anlı Bildiğimiz Kişi Değilmiş
Müge Anlı Cephesinden Şok Eden Detay! Meğerse Müge Anlı Bildiğimiz Kişi Değilmiş

Müge Anlı Cephesinden Şok Eden Detay! Meğerse Müge Anlı Bildiğimiz Kişi Değilmiş

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Programın sunuculuğunu yapan Müge Anlı meğer yayınlarda filtre kullanıyormuş. Canlı yayındayken filtre birden devre dışı kalınca izleyiciler büyük şok yaşadı. Anlı'nın filtresiz hâli sosyal medyada olay oldu.

A+A-

ATV ekranlarında izlenme reytingleri kıran 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında bilinmeyen bir gerçek, filtre devre dışı kalınca ortaya çıktı. Ünlü televizyon sunucusu Anlı yayınlarda meğer filtre kullanıyormuş. O anları gören izleyiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Filtre bir an devre dışı kalınca Müge Anlı, daha önce hiç görülmeyen göz altı torbalarıyla ekrana yansıdı. Program sunucusunun filtresiz hâli sosyal medyada gündem oldu.

Yıllardır ekranlarda birçok faili meçhul cinayetleri çözen Müge Anlı'nın filtresiz hâli sosyal medyada olay yarattı. Medyaya düşen görüntü günün en çok konuşulan mevzusu oldu. Reji ekibi gecikince Anlı filtresiz ekrana geldi. İşte filtresiz Müge Anlı...

Televizyon çekiminde Star TV'de program yapan Serap Paköz'ün filtre kullandığı biliniyordu. Serap Paköz bilinse de kimsenin aklına Müge Anlı'nın da filtre kullandığı gelmemişti.

FİLTRE GİDİNCE OLMAYAN GÖZALTI TORBALARI ORTAYA ÇIKTI

Kameranın bir anlık sallanmasıyla filtre kalkınca 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında Müge Anlı'nın gözaltı torbaları gün yüzüne çıktı. O anlarda adeta Müge Anlı gitti yerine adeta başka biri geldi...

İşte Müge Anlı'nın filtreli ve filtresiz hâli

Anlı'nın göz altı torbalarının sebebi merak konusu oldu. Ünlü ismin migren ağrıları olduğu biliniyor.

MÜGE ANLI KAÇ YAŞINDA?

Müge Anlı dün 49. yaş gününü kutladı. 50'sine merdiven dayayan program sunucusu 19 Aralık 1973 İstanbul doğumlu.

MÜGE ANLI ESTETİKLİ Mİ?

Güzelliği ve fit görünümü ile dikkat çeken Müge Anlı bugüne kadar estetik haberleriyle hiç gündeme gelmedi. Yaptırıyorsa da medyaya yakalanmış değil. İlk evliliği Burhan Akdağ'dan Lidya isminde 1 çocuğu bulunan Müge Anlı, 2008'de boşandıktan 14 yıl sonra Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 2022'de sürpriz bir şekilde evlenmişti.

Müge Anlı'nın filtreli hâli

Müge Anlı'nın filtresiz hâli

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.