1. HABERLER

  2. MGM’den Kritik Sarı Uyarı Geldi! 19 İlde Adeta Felaket Yaşanacak… Saat Verildi Hazır Olun!
MGM’den Kritik Sarı Uyarı Geldi! 19 İlde Adeta Felaket Yaşanacak… Saat Verildi Hazır Olun!

MGM’den Kritik Sarı Uyarı Geldi! 19 İlde Adeta Felaket Yaşanacak… Saat Verildi Hazır Olun!

19 farklı il için alarm verilirken sarı uyarılar gelmeye başladı. Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan uyarılar karşısında vatandaşların dikkatli olmaları için uyarılar gelmeye başladı.

A+A-

Meteoroloji genel müdürlüğünden bu zorlu günlerde vatandaşların dikkatli olması için sarı uyarılar gelmeye başladı. Tam 19 farklı il için alarm verilirken sarı uyarılar gelmeye başladı. Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan uyarılar karşısında vatandaşların dikkatli olmaları için uyarılar gelmeye başladı.

Bugün ve yarın içerisinde çok etkili olacak olduğuna dair uyarılar gelmeye başladı. Meteoroloji genel müdürlüğünden gelen uyarılara bakılacak olduğu zaman tam 19 farklı il için sarı renk kodun yer aldığı uyarılar geldi. Kişilerin dona karşı dikkatli olmaları karşısında uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu 19 farklı ilde don olayları meydana gelebilir.

Meteoroloji genel müdürlüğünden gelen 19 il için verilen sarı alarm konusunda dikkatli olmak için uyarılar gelmeye başladı. 8 Mart tarihi için gelen uyarılar karşısında bu 19 ilin de don ve buzlanma gibi olaylar karşısında dikkatli olmalarına karşı uyarılar gelmeye başladı.

Yapılan uyarı sırasında; ‘’ Pazar gecesi ve pazartesi günü sabah saatleri içerisinde Marmara ve Batı Karadeniz sınırları içerisinde faaliyetlerin devam etmekte olduğu yerlerde hafif zirai olarak don riski bekleniyor. Başta üreticiler olmak üzere ilgili vatandaşları hem tedbirli hem de dikkatli olmaları olası riskler için önemli olmaktadır. ‘’ tarzında ifadelere yer verildi.

Uyarılan iller…

Meteoroloji genel müdürlüğünden tam 19 farklı il için uyarılar geldi. Bu uyarılan iller içerisinde zirai olarak don ya da buzlanma gibi olaylar meydana gelebilecek. Farklı bir sorun ile yüz yüze kalmamak için kişilerin hem dikkatli hem de tedbirli olmaları gerekiyor. Yaşanabilecek en olası durumlar için herkesin dikkatli olması gerekiyor. Uyarılan illere bakılacak olursa;

  1. Ağrı,
  2. Balıkesir,
  3. Bilecik,
  4. Bolu,
  5. Bursa,
  6. Çanakkale,
  7. Edirne,
  8. Erzurum, 
  9. İstanbul,
  10. Kars,
  11.  Kastamonu,
  12. Kırklareli,
  13.  Kocaeli, 
  14. Sakarya, 
  15. Tekirdağ,
  16.  Zonguldak, 
  17. Bartın,
  18.  Karabük,
  19. Düzce. İlleri için uyarılar geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.