1. HABERLER

  2. Meteoroloji Uyardı! Şiddetli Geliyor! Turuncu Alarm..!
Meteoroloji Uyardı! Şiddetli Geliyor! Turuncu Alarm..!

Meteoroloji Uyardı! Şiddetli Geliyor! Turuncu Alarm..!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü peş peşe uyarı yaptı. Niğde, Aksaray ve Konya için sağanak uyarısı yapıldı. Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır için de şiddetli kar uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ardı ardına açıklamalarda bulundu. İşte bölgelerde hava duru

A+A-

Niğde, Konya ve Aksaray için yoğun yağış uyarısı yapılırken Kars, Ağrı, Erzurum ve Iğdır içinde kar uyarısı geldi. Akşam saatleri itibariyle kar yağışı başlıyor. Meteorolojiden yapılan uyarıya göre 12. Bölge Müdürlüğü açıklamaları ve raporu paylaşıldı. İşte bölgelerdeki hava sıcaklıkları ve hava durumuna ilişkin son dakika haberleri…

Bölgede hava zamanla çok bulutlu ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin 2 ve 4 derece üzerinde seyredecek. Bölgede rüzgar güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvetli esecek. Akşam saatlerinden sonra Erzurum gece itibarıyla Kars ve Ağrı ile Iğdır çevrelerinde hafif kar yağışı görülecek.

Bölgede en düşük sıcaklıklar sıfırın altında olmak üzere; Kars'ta 19, Ardahan'da 18, Erzurum'da 11, Ağrı'da 17, Iğdır'da 4, Tunceli'de 1 ve Erzincan'da 2 olarak ölçüldü.

Gün içerisinde en yüksek sıcaklıklar ise; Tunceli'de 11, Erzurum ve Ağrı'da 4, Iğdır'da 8, Erzincan'da 9, Ardahan'da 2, Kars'ta 3 derece olması beklenmekte. Vatandaşlar gece ve sabah puslanma, sis, buz ve don olaylarına karşı uyarılıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle dikkat uyarısı yapıldı.

Aksaray, Niğde Ve Konya Yoğun Yağış Altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden verilen bilgilere göre Niğde çevrelerinde, Konya'nın güneydoğu kısmında ve Aksaray'ın güney batı kesimlerinde hafif sağanak yağmur uyarısı yapıldı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü yapmış olduğu açıklama ile vatandaşları uyardı. Bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinde Niğde çevreleri ve Konya'nın güneydoğu ile Aksaray'ın güney batı kesimlerinde hafif yağış görülecek. Hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece artacak ve mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar güneyden hafif ara ara orta kuvvette esmeye devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.