1. HABERLER

  2. Masumlar Apartmanı Dizisine Bu Sezon Katılan Melisa Şenolsun Kimdir? Melisa Şenolsun kaç yaşında, nereli, kaç kilo olduğu ortaya çıktı...
Masumlar Apartmanı Dizisine Bu Sezon Katılan Melisa Şenolsun Kimdir? Melisa Şenolsun kaç yaşında, nereli, kaç kilo olduğu ortaya çıktı...

Masumlar Apartmanı Dizisine Bu Sezon Katılan Melisa Şenolsun Kimdir? Melisa Şenolsun kaç yaşında, nereli, kaç kilo olduğu ortaya çıktı...

Melisa Şenolsun kimdir? Kaç yaşında? Boyu ve kilosu ne? İşte film ve dizi sektörüne Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle dâhil olan ekranların güzel oyuncusu Melisa Şenolsun hakkında merak edilen o detaylar.

A+A-

TRT 1 ekranlarına gelen son dönemin popüler dizilerinden Masumlar Apartmanından İnci Karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılmasıyla diziye dâhil olan Melisa Şenolsun, diziyi takip edenler tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada çokça araştırılan Melisa Şenolsun kimdir? Kaç yaşında? Boyu ve kilosu ne? İşte film ve dizi sektörüne Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle dâhil olan ekranların güzel oyuncusu Melisa Şenolsun hakkında merak edilen o detaylar.

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun aslen İzmirli olup, 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 25 yaşındaki İzmir'li güzel oyuncu, İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi Mezunudur. Liseden sonra üniversite için İstanbul’a gelen Melisa Şenolsun burada İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü okumaktadır.

Aslında sektörle yakından bağlantısı olan yeni tanımaya başladığımız ve ekranlara çok yakıştırdığınız Melisa Şenolsun, dizi ve sinema oyuncusu EfekanŞenolsun ile kardeştir. Masumlar Apartmanı ile gördüğümüz ve ekranlara yakıştırdığınız Melisa Şenolsun'un dizi hayatına dâhil olduğu ilk proje ise 2015 yılında Star tv de ekranlara gelen Tatlı Küçük Yalancılar dizisiydi. Buradaki rolüyle Hande karakterine hayat veren vede göz dolduran oyuncu şimdilerde Masumlar Apartmanında  Rüya karakteri ile karşımızda.

Melisa Şenolsun Diğer Projeleri

Ekranlara Tatlı Küçük Yalancılar ile adım atan güzel oyuncu Melisa Şenolsun daha önce İzmir'deki Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda Çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Fox TV'de ekranlara gelen Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide sevilen oyunculardan Mert Yazıcıoğlu ile birlikte başrolü paylaşarak Ceren karakterine hayat verdi. Masumlar Apartmanından önce de son olarak Atiye dizisiyle karşımıza çıkmıştı.

Melisa Şenolsun Sevgilisi Var mı?

Yaşı daha çok genç olmasına rağmen şimdiden güzel projelerde göz dolduran oyuncu ileride ekranlarda daha çok karşımıza çıkacak gibi duruyor. Sosyal medyada 1.2 milyon takipçi sayısına ulaşan Melisa Şenolsun neredeyse 3 buçuk yıl önce Ozan Dolunay ile birlikteyken 2020 yılından beri adı Umut Evirgen ile birlikte anılıyor. Melisa Şenolsun 1.70 boyunda 59 kilo ve Terazi burcu. Güzel fiziği ile de göz dolduruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.