1. HABERLER

  2. İşte 24 Eylül 2021 burç yorumları! Aşk, para ve sağlık konularında günlük burç yorumları açıklandı!
İşte 24 Eylül 2021 burç yorumları! Aşk, para ve sağlık konularında günlük burç yorumları açıklandı!

İşte 24 Eylül 2021 burç yorumları! Aşk, para ve sağlık konularında günlük burç yorumları açıklandı!

24 Eylül 2021 burç yorumları merak konusu oldu. Satürn'ün aktif olacağı bir güne huzursuz başlanabilir. Burçlar ilişkilerde kuşkuya düşebilecek. Koç burcu eleştirilere fevri karşılıklar verebilir. Peki 24 Eylül günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

A+A-

24 Eylül 2021 burç yorumları merak ediliyor. Satürn'ün aktif olacağı bir güne huzursuz başlanabilir. Burçlar ilişkilerinde kuşkuya düşebilir. Koç burcu eleştirilere fevri karşılıklar verebilir. Peki 24 Eylül günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

24 EYLÜL 2021 CUMA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor. Sabah saat 05.00 sularında Saturn karesi aktifleşiyor. Güne huzursuz uyanabiliriz. Bu kare öğle vakitlerinden sonra etkinleşmeye başlayan Ay'ın Uranüs gezegeniyle yapacağı kavuşumla beraber t kare pozisyonunu alıyor." Değer görüyor muyum? Bu ilişkide ben ne kadar var olabildim? Parasal sıkıntılarım eyvah büyüyor mu? Arkadaşım borç para istedi ama ya ödemezse? Sevdiğim kişi ile aramızda engeller var, acaba hakikaten bu ilişki doğru bir beraberlik mi? " sorularını soracağız. Gizli düşmanlara dikkat ederken, hakkımızı Yaradan'a bırakmak bir hayli önemli.

Gün içerisinde yer hareketleri ve doğa olaylarına biraz açığız. Kendimizi hakkımıza giren ve değişen bir çok kötü enerjiden korurken, ruhsal yanımızı kuvvetlendirmek bir hayli önemli olacaktır. Evliliğinizle, beraberliğinizle ilgili problemler yaşamaktaysanız, evlilik danışmanlarına gitmek bir hayli yararlı olacaktır diyebilirim.

Koç Burcu: Parasal konularda bazı zorlukların içerisinde yeni çıkış yolları bulmaya çalışabilirsiniz. Değer görmediğiniz yerde olmak istemeyeceksiniz. Arkadaş ortamınızda yapılan eleştirilere artık dur demek isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Zorlandığınız yerlerden güçlenerek çıkacaksınız. Kariyer yolculuğunuzda sıkıntı yaşamakta olduğunuz konular sizden kaynaklı mı?

İkizler Burcu: Gizli düşmanlarınızın eyleme geçmesi sizi zorluyor olabilir. Çalışma hayatınızda, üniversitede eğitim aldığınız yerde meydana gelebilecek gerginliklere karşı daha dikkatli olmalısınız. Eşinizin ailesiyle meydana gelebilecek gerginliklere üzülmeyin, zorlandığınız yanlarınız esasında kuvvetli olan yanlarınızı oluşturacak.

Yengeç: Sevdiğiniz biri, belki de aranıza giren uzun bir yol sizi sıkıntıya sokuyor olabilir.. Aşk mı? Arkadaşların mı? Evlenmek istiyorsun ama maddi imkansızlıklar yaşıyor olabilirsin. Evli olanlar bebek sahibi olmak isteyenler tedavileri zorluyor olabilir, moralleri bozmadan yola devam.

Aslan: Eşinizle yaşamakta olduğunuz konuların sıkıntılarının bir hayli büyüdüğü bir döngünün içinde olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yaptığınız atılımlar ve değişen koşullar da öte yandan sizi zorluyor. Beraberliğinize özen göstermelisiniz.

Başak: Çalışma hayatınızda hukuksal süreçlerle ilgili olan problemler karşınızda bulunabilir. Çalıştığınız kişilerin gerekli hukuksal süreçlere uymayan tutumları içinizi sıkabilir. Sık ve yorucu yolculuklara çıkarken de kendinizi bulabilirsiniz.

Terazi: Aşk hayatınızda birbirinize kenetlenirken, bir taraftan da içinizde bir yerde sakladığınız gizli bir yönün olması sizi zihnen yoruyor olabilir. Çocuğunuzun sağlık problemleriyle ilgileniyor olabilir. Önemli bir gider için kredi yapılandırması yapmak istiyor olabilirsiniz.

Akrep: Anneniz ve aileniz. Kendi çekirdek ailenizin içine ebeveynlerinizin yorumunu katmak ruhunuzu yorabilir. Eşinizle ilgili gerilimlere bir hayli dikkat etmelisiniz. Ayrılık aşamasındaysanız düşünmeden hareket etmemek önemli.

Yay: İş yerinizdeki sözleşmeler sıkıntılı olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla yaşamakta olduğunuz gerilimler ruhunuzu zorlayabilir. Aracınızla seyahat ederken, trafikte hız yapmamaya ve kaza yapmamaya karşı daha dikkatli olmalısınız.

Oğlak: Parasal konularda zorlandığınız bir süreçten geçmektesiniz. Grupların içindeki arkadaşlar arasında çıkan söylentiler, ününüze zarar verebilir. Aşk hayatınızda değişen tutumunuzla beraber gün içinde ayrılıklar yaşanılabilir, aman dikkat.

Kova: Kariyerinizde yapmak arzu ettiğiniz atılımlar, sürpriz şekilde yön değiştiren güçlüklerle beraber karşınızda olabilir. Biraz sakin ve olayları akışına bırakmak bir hayli önemli. Aile büyüklerinizin sağlık sıkıntıları tetiklenebilir, biraz onlarla ilgilenmek önemli.

Balık: Ulaşımda çıkan problemler karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Gün içerisinde kazalara bir hayli açıksınız. Dikkatli olmalısınız. Bugün seyahate çıkacaksanız kayıplara karşı dikkatli olmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.