1. HABERLER

  2. Cübbeli Ahmet Hoca’dan Son Dakika Açıklaması: Öyle Şeyler Söyledi Ki, Sağlık Sorunları Korkuttu…
Cübbeli Ahmet Hoca’dan Son Dakika Açıklaması: Öyle Şeyler Söyledi Ki, Sağlık Sorunları Korkuttu…

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Son Dakika Açıklaması: Öyle Şeyler Söyledi Ki, Sağlık Sorunları Korkuttu…

TV100’den Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programında konuk olarak yer alan Cübbeli Ahmet Hoca lakabı ile bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı sağlık sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca ismi ile bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı bu zorlu günlerde hangi hastalık ile mücadele ettiği hakkında ilk defa açıklamada bulundu.

Ahmet Mahmut Ünlü’den açıklama…

Ahmet Mahmut Ünlü yaptığı açıklama sırasında ilk defa izleyicilerine bunu anlatacağını ve Behçet hastalığı ile yüz yüze olurken iltihaplı romatizma ataklarının meydana geldiğini dile getirdi. Birkaç gün öncesine kadar ağzı tamamen yara dolduğunu dile getiren Ahmet Mahmut Ünlü yine de yayınlarına yine de ara vermediğini yeşil reçeteli ağrı kesiciler ile ayakta kaldığını dile getirdi. Yine de kendisini gerçekten de çok etkilediğini buna rağmen almaya devam ettiğini sırf gün içerisinde yayına çıkacağı için o gün almadığını ifade etti. Her ne kadar kendisini ifade etmek için çok dikkat etse bile yine de tutukluk olabilir şeklinde söylemlere yer verdi.

Ahmet Mahmut Ünlü bu güne kadar genel olarak Habertürk ekranlarının konuk olduğu programlar ile ekran figürü haline gelen sevilen isimlerden bir tanesidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.