1. HABERLER

  2. BİM Market "Yok artık" dedirtti! Aldığı Konservenin İçinden Öyle Bir Şey Çıktı Ki, Az Kalsın Yiyecekti! Bu Kadarı Da Pes!
BİM Market "Yok artık" dedirtti! Aldığı Konservenin İçinden Öyle Bir Şey Çıktı Ki, Az Kalsın Yiyecekti! Bu Kadarı Da Pes!

BİM Market "Yok artık" dedirtti! Aldığı Konservenin İçinden Öyle Bir Şey Çıktı Ki, Az Kalsın Yiyecekti! Bu Kadarı Da Pes!

Türkiye’nin her ilinde şubeleri bulunan BİM markette akıl almaz bir olay yaşandı. Müşterinin aldığı konservenin içerisinden çıkan şey “yok artık” dedirtti. İşte Detaylar...

A+A-

Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan BİM markette akıl almaz bir olay meydana geldi. Müşterinin aldığı konservenin içerisinden çıkan şey “yok artık” dedirtti. Detaylar haberimiz içerisinde.

BİM’den Aldığı Konservenin İçinden Öyle Bir Şey Çıktı Ki, Az Kalsın Yutacaktı! Bu Kadarına Da Pes Artık!

1995 senesinde hayatımıza giren BİM market yapmış olduğu indirimler ile müşterilerinin kalbinde that kurdu. 7’den 70’e herkezin uğrak yeri haline gelen BİM market ile alakalı skandal biro lay meydana çıktı. Bu olayı müşteri Şikayet Var.Com adlı platformda dile getirdi. Müşteri yaşadığı olay karşısında şaşkına döndü. Bakalım BİM market ne diyecek…

ŞikayetVar.Com adlı internet platformu2001 senesinden beri insanların şikayetlerini dile getirmesine yardım ediyor. Platformda bu şikayetleri işletme sahiplerine aktararak çözüm sürecini hızlandırıyor. Bu platformda Aykut isimli bir müşteri BİM marketen aldığı konserve ile yaşadığı sorunu anlattı. İçinden öyle bir şey çıktı ki, sormayın gitsin.

Aykut isimli vatandaş BİM marketten aldığı Yuvam marka konserve içerisinden plastik parçası çıktığını dile getirdi. Yaşadığı olay karşısında çok sinirlenen Aykut isimli kişi konu hakkında şikayetinde hop oturup hop kalktı. Aykut isimli müşteri şikayetinde,” Bim’den aldığım Yurdum Konserve ® Konservenin içinden sert plastik bir malzeme çıktı! Çerkeş Bim şubesinden aldığım konservenin içinden turuncu plastik malzeme çıktı. Az daha yerken dişlerime zarar verecekti ya da yutacaktım. Şikayet vardan baktığımda bir sürü benzer şikayet olduğunu gördüm. Bu kadar şikayete rağmen insan sağlığı ile dalga geçen bu firmaya işlem yapılıp yapılmadığını bilmek istiyorum .” sözlerine yer Verdi. BİM marketin vermiş olduğu cevap ise…

Konuyla ilgili BİM market henüz açıklama yapmadı. Bakalım BİM market yaşanan bu üzücü olay sonrası Aykutt isimli müşterisine açıklama yapacak mı? Ya da firmaya bir yaptırım uygulayacak mı? Konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi? Görüşlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.