1. HABERLER

  2. Arka Sokaklar Dizisi Yayından Kalkıyor! Sağlık Bakanlığı Bile Devreye Girdi! Kanal D İçin Harekete geçildi!
Arka Sokaklar Dizisi Yayından Kalkıyor! Sağlık Bakanlığı Bile Devreye Girdi! Kanal D İçin Harekete geçildi!

Arka Sokaklar Dizisi Yayından Kalkıyor! Sağlık Bakanlığı Bile Devreye Girdi! Kanal D İçin Harekete geçildi!

Arka Sokaklar'daki aşı sahnesine sosyal ağlarda tepki yağddı. Söz konusu sahnede, "Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" ifadesi, aşı karşıtı izleyicileri çileden çıkardı.

A+A-

Arka Sokaklar'daki aşı sahnesi sosyal ağlarda tepki çekti. Söz konusu sahnede, "Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" ifadesi, aşı karşıtı izleyicileri çileden çıkardı.

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, dün akşam 16. Sezonuyla izleyici karşısına çıktı.

Sevilen dizinin dün akşam ekranlara gelen 596. Bölümünde, koronavirüse karşı aşılama mesajı verilmek istendi.

Güncel olaylar ve toplumsal problemlerin sık sık ele alınıp işlendiği dizide bu defa istenen tepki alınamadı.

Dizide ara ara yer verilen ''Koronavirüs aşısı olun'' çağrısı, aşı karşıtı izleyicileri çileden çıkardı. İzleyiciler, dizinin sona ermesine ilişkin binlerce tweet atarken dizinin yayınlandığı kanal olan Kanal D'yi de boykot etti.

Tepkilerin ardından #BoykotKanalD etiketi, kısa bir süre içinde Twitter'da en çok koonuşulan konular listesinde birinci sıraya yükseldi.

"AŞISINI OLMAYANLARLA VİRÜS GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ"

Dizide Rıza Baba karakterinin basına yapmış olduğu açıklamada, ''Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanın yapmış olduğu gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz.'' sözleri sosyal ağlarda büyük tepki topladı.

Bu sahnelerin ardından aşı karşıtı bazı izleyiciler, Twitter hesapları üzerinden tweet atarak tepkilerini gösterdi.

KANALI BOYKOT ETTİLER

Dizinin yayından kaldırılması için kısa bir süre içinde binlerce tweet atılırken bazı kullanıcılar, dizinin halkı kin ve düşmanlığa ittiğini savundu.

Binlerce vatandaş, dizinin yayınlandığı kanal olan Kanal D'yi ''#BoykotKanalD'' etiketi ile eleştiri yağmuruna tuttu ve bu etiket, Türkiye gündeminde ilk sıraya oturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.