1. HABERLER

  2. 4 kadına tecavüz etti, yetmedi 7 kadına daha sarkıntılık yaptı! 3 Günlük operasyonla yakalandı…
4 kadına tecavüz etti, yetmedi 7 kadına daha sarkıntılık yaptı! 3 Günlük operasyonla yakalandı…

4 kadına tecavüz etti, yetmedi 7 kadına daha sarkıntılık yaptı! 3 Günlük operasyonla yakalandı…

KKTC sınırlarında Rus uyruklu firari mahkum Polis ve özel hareket ekiplerinin bir araya gelerek yaptıkları ortak operasyon sırasında mahkum olan şahıs boş bir eve gireceği sırada ekipler tarafından kıskıvrak bir şekilde yakalandı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırlarında Rus uyruklu firari mahkum olan Alexandr Satlaev yakalandı. Polis ve özel hareket ekiplerinin bir araya gelerek yaptıkları operasyon sırasında mahkum olan şahıs boş bir eve gireceği sırada ekipler tarafından kıskıvrak bir şekilde yakalandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırlarında soygun ile beraber cinsel saldırı girişimlerinden ötürü tutuklu olarak yargılanan firari mahkum Alexandr Satlaev; Lefkoşa merkezi cezaevinden 8 Şubat tarihinde firar etmişti. Şahıs Rusya’da 4 kadına tecavüz ettikten sonra 7 kadına da tecavüz etmek için teşebbüste bulunmuştu. KKTC sınırlarında hem soygun hem de cinsel saldırı suçlardan dolayı tutuklanmıştı.

3 günlük operasyonun ardından yakalandı…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti polis genel müdürlüğü konu hakkında açıklamada bulundu. Rus asıllı firari mahkum 3 günlük süren operasyonun ardından polis ve özel hareket ekipleri aracılığı ile akşam saatlerinde Girne’ye bağlı olarak yer alan Doğanköy bölgesinde boş bir eve gireceği sırada yakalandığı açıklandı.

Halka teşekkürlerini iletti…

Yapılan açıklama sırasında; ‘’ firari olan mahkum Doğanköy sınırlarında tespit edildi ve tutuklandı. Doğanköy Aydın Tepe sokak üzerinde bulunan boş bir eve gireceği sırada tespit edildi. Bu boş evde saklanan firari şahıs Alexandr Satlaev, polis ve özel harekat tarafından yapılan operasyonun ardından yakalandı. Firari arama çalışmaları sırasında yardımda bulunan herkes için, polis ve özel ekipler ile birlikte olarak desteklerini esirgemeyen her kim varsa, bu zorlu anlarda mesai yapan basın mensuplarından, duyarlılık yaparak ekiplerinin yanında her türlü bilgi paylaşımlarında olan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. ‘’ ifadelerine yer verildi. Bu zorlu anlarda kısa süre içerisinde yakalanan mahkum girmek üzere olduğu boş evden alınarak firar ettiğini ceza evine yeniden sevk edildi. Hem cinsel saldırı hem de soygun gibi suçlar ile ceza evinde yatan şahıs bu sefer de üzerine firari suçu eklenerek ceza almaya devam edecek. Gösterilen üstün öz veri ardından sadece üç gün kadar kısa sürede yakalan mahkum yeniden içeri alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.