1. HABERLER

  2. 23 Eylül 2021 Burç Günlük Burç Yorumları! Bugün nelerle karşılaşacağız hep birlikte bakalım....
23 Eylül 2021 Burç Günlük Burç Yorumları! Bugün nelerle karşılaşacağız hep birlikte bakalım....

23 Eylül 2021 Burç Günlük Burç Yorumları! Bugün nelerle karşılaşacağız hep birlikte bakalım....

Bugün Güneş yeni bir yolculuğa başlıyor Terazi Burcu’na giriş yaparak. Tam 30 günlük süreçte, hayatımıza denge getirmeyi, adil davranmayı, uyumlu olmayı öğrenebiliriz. İlişkilerimizi doğru yönlendirebilir, önce “sen” diyebiliriz.

A+A-

Sol yanında bir sızı ne zamandır… Belki de doğru duygularla yanlış insanları sevdiğin içindir bu sızı… Belki de hâlâ affedememenin acısıdır sızlatan damarlarını… Her ne olduysa oldu… Şimdi gözyaşlarını silme zamanı… Gönül terazine doğru ağırlıkları koyma zamanı… Bir yanına emek, öte yanına sevgi… Bir yanına merhamet, bir yanına güven…

Koç ve Yükselen Koç

“ Aşk olsun”… Yeni ve farklı deneyimler zamanı. Yine sonbahar, yine güz yaprakları. Oysaki sen yaprağı dalda seversin. Sana göre değil “son”lar, sonunda “ bahar” da olsa. Ama unutma… Son olacak ki yeni başlangıçlar yap. Mesela eskiyen ilişki bitecek ki yeni yüreklerde can bulabil. Şimdi Güneş, 30 gün boyunca “ evlilik” yaşamına ayna tutuyor. Görünmezleri görebilmen için. Senin için yapılan fedakârlıkların farkına varabilmen için. Bu arada belki de hayatında ilk defa bir ömürlük imza atabilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sen seversin Eylül’ü… Okulların açılacağı zamanı iple çekmez miydin? Yeni kitaplar, defterler, renkli kalemler, desenli defter kapları… Belki de hâlâ bu nedenle okul zamanı kırtasiyelerde dolaşman. İnsan özlüyor çocukluğunu, eksilmemiş hatıralarını, yaşlanmamış yüzleri… Şimdi artık büyüdün. Ders masanın yerini toplantı masan aldı. Yine de Eylül miladın olsun. O zamanki heves ve arzuyla dört koldan başla çalışmaya. Tembellik etme. İşine özgünlüğünü kat ve iş arkadaşlarına adil davran. Tam 30 gün boyunca Güneş, çalışma hayatına yeni bir biçim vermen, verimli çalışman için aydınlatıyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

“ Aşk bir oyun mu?” Hemen ilk perdede kaçmak niye öyleyse? Mücadele edeceksin ki sevdiğin anlaşılsın. Uyumlu olmaya çalışacaksın. Dengeli ve tutarlı olmaya kararlı olacaksın. Aşk, kolay bulunmuyor. Aşkı korumak bulmaktan daha zor. Madem buldun, o zaman değerini bil. Tam 30 gün boyunca Güneş’le beraber aşk yaşamında sakin, dengeli ve uyumlu bir süreç yaşayabilirsin. Hâlâ bulamadıysan gönül hanene misafir, o zaman şanslı günler diyebiliriz senin için. Peki, sen evde misin?

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Hanımeli… Bahçenden yayılan mis kokunun kaynağı mı? Yoksa elinin değdiği yer mi çiçek açıyor bu ara? Sonbaharda kim demiş çiçek açmaz diye? Kim demiş kök salmaz tohumlar diye? Sen elini değdir filizlere. Madem Güneş tam 30 gün boyunca “ aileni” temsil eden alanda yolculuk yapacak. Ve sen ailenin, evin ne kadar değerli olduğunu deneyimleyebilirsin. Yeni bir eve de taşınabilirsin. Keşke bu aralar “ hayır” demeyi öğrenebilsen.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sürç-i lisanlarını affedemedin mi? Niye kendisine kızıyorsun içten içe? Sen konuştun ama herkes kendi anladığı kadarıyla. Kendine yüklenme, sen kendinle meşgulsün. Kendi yolculuğunda. Kendi kendisini yaratmakla. O yüzden de ifadelerini, konuşmalarını, yazılarını kendin için yapacaksın. Başkasına akıl vermek kolay. Sen dürüst ol, sen haklıyı haksızı ayırt et gönül terazinde. Sen nazik yüklemlerle konuş yüklenmeden kimseye. Sen tarafsız ol. Gerisi kolay. Merak etme. Güneş, tam 30 gün boyunca “ iletişim” eksiklerini gösterecek. Gün geçtikçe daha çok özlüyorsun kardeşini öyle değil mi

Başak ve Yükselen Başak

Kolay değil. Zaten sen kolaylıkla karşılaştın mı hiç? Hep zor işler seni bulur. Ne yapacaksın sen de bu kadar “ iş bitirici” olmasaydın. Gerçi sen de çok basit sayılmazsın ama neyse. Şimdi Güneş sana değerlerini, kıymetli sandıklarını gösteriyor 30 günlük bu süreçte. Madde âleminden manaya ne zaman geçeceksin? En iyi, en doğru olma takıntın mı var gizliden? Yaşamın daha ahenkli hale nasıl gelebilir? Bu arada harcamalarına dikkat et. Her şey güzel görünebilir gözüne.

Terazi ve Yükselen Terazi

Herkesin senden öğreneceği çok şey var… Mesela denge. İyi ve kötü arasında, güzel ve çirkin arasında, korku ve umut arasında. Zıtlıklar arasında denge kurabilmek alkışı hak ediyor. Peki, sıra sana gelince? Kendi isteklerini niye en sona bırakıyorsun? Asıl denge kendinle başka isteler arasında kurmak değil mi? Şimdi Güneş, tam 30 gün boyunca sana seni anlatıyor. Kim olduğunu, kimliğini, odaklanman gerekli olan konuları gösteriyor. Kimliğini ararken bedeni ihmal etmek olur mu? Yeni kıyafetler alabilir, görünümünde değişim yapmak isteyebilirsin. Gerçi sen her halinle güzelsin.

Akrep ve Yükselen Akrep

Gece olunca, karanlık çökünce, el ayak çekilince, kendinle baş başa kalınca. Sözler veriyorsun. Kimsenin işine karışmamak adına, görmezlikten gelmek adına. Ama sabah olunca yine unutuyorsun sözlerini. Yanlışları, hataları görmezden gelemiyorsun. Hele haksızlıkları. Senin de karanlık dehlizlerinde saklı “ adalet” için savaşmak. Peki, kendisine adil misin? Kendine yaptığın haksızlıkların yok mu? İşte Güneş tam 30 gün boyunca bilinçaltını aydınlatıyor. Rüyalarını da hemde. Olayların en derinine inmeden yalnızca yüzeysel bazda irdeleyebilir misin? İlişkilerinde doğru yanlışlar neler? Çok az da olsa tatlı dilli olabilir misin?

Yay ve Yükselen Yay

Bayılıyorum sendeki bitmek bilmez hevese. Hayallerle dolu anı yasana. Maceradan maceraya koşmana. Ve en önemlisi de keşif ruhuna. Keşfetmek ne güzel? Ruhunun derin kazılarına, kalbinde yazılanlara, dünyaya geliş nedenine. Ve sana bahşedilen isme. Peki, keşif yollarına var mısın? Tam 30 gün boyunca Güneş’le beraber arkadaşlarını keşfe çık. Arkadaşlarınla uyumlu musun? Yapman gerekli olan bir iş dururken onların bir telefonuyla çıkıyor musun yola? Arkadaşlarının etkisinde kalıyor musun? Onlarla bir arada olmak uğruna her sözlerine katlanıyor musun? Sıkılmadan bu soruları yanıtlayabilir misin?

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Zaten odağında hep iş olmaz mı? Başarma arzun. En keyifsiz vakitlerın olmaz mı işler yolunda gitmediği anlar? Ama hâlâ öğrenemedin mi? Hayat bu inişi de olacak, çıkışı da. Kaybedeceksin ki kazanmanın değerini bil. Önemli olan tek şey “ kalbini” kaybetme. Kalbinin yerini unutma. Şimdi 30 gün boyunca, Güneş kariyer basamaklarını aydınlatıyor. Kalbin yine ofisinde iş yaşamında uyumu yakalayabilir, dengeleri koruyabilirsin. Bu arada hakkını aramak durumunda kalabilirsin.

Kova ve Yükselen Kova

Her şey paylaştıkça güzel. Her şey bilgin arttıkça güzel. Her şey seninle güzel. Bu kadar öğrenmeye meyilsin. Ve güzel de öğretiyorsun öğrendiklerini. Hâlâ akademik hayatını neden erteliyorsun? Tamam, hayat da bir üniversite de. Ama yine de düşün akademik çalışmaları Zaten 30 günlük süreçte bu konu da destekliyor Güneş seni.

Balık ve Yükselen Balık

Biraz daha sabır. Biraz daha kararlı davranabilsen keşke. Ve keşke bu kadar kabullenici olmasan. Hâlâ eksi bakiyede dolaşmazdın eğer bunları yapabilseydin. Neyse ki önünde 30 gün var. Güneş, mali tablolarına ışık yakıyor. Alacaklarını yapılandırabilmek için, borcunu düzenlemek için. Bu arada evlilik kredisi başvurusu için uygun vakitler. Kendini geliştirmek içinde verimli vakitler. Diplomatik dil kullanmanın inceliklerini öğrenebilmek gibi Tarafsız olabilmek gibi…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.