1. HABERLER

  2. 22 Eylül günlük burç yorumları! Bugün Sizleri neler bekliyor? Yakın çevreniz ile zıtlaşmadan anlaşma yolunu bulmalısınız
22 Eylül günlük burç yorumları! Bugün Sizleri neler bekliyor? Yakın çevreniz ile zıtlaşmadan anlaşma yolunu bulmalısınız

22 Eylül günlük burç yorumları! Bugün Sizleri neler bekliyor? Yakın çevreniz ile zıtlaşmadan anlaşma yolunu bulmalısınız

Peki, sizin günlük burç yorumunuz ne diyor? 22 Eylül çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

A+A-

Göksel cisimlerin insanla arasındaki ilişkisini inceleyen astrolojide burçların özelliklerine göre, aşk, sağlık, iş yaşamına dair yorumlama yapılır. Günlük burç yorumlarında da haftalık, aylık ve yıllık de olduğu gibi burçlar baz alınır.

22 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI *

İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün bekleyenler…

KOÇ BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Koçlar, ikili ilişkilerinizde bugün ani çıkışlar yapabilir, kararsızlığınızı karşınıza yansıtabilirsiniz. Dengeyi kurmakta fayda var. Bir tepki vermeden önce düşünün. Çünkü uzunca bir süre ilişkileriniz ile alakalı gündemleriniz olacak. Bol şans.

BOĞA BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Boğalar, iş arkadaşlarınızla alakalı görüşmelerde yanlış anlaşılmalar yaşama olasılığınız yüksek Tatlı bir dil kullanarak olayların gerçekliğini öğrenmeye çalışın. Telaşa kapılmayın.

İKİZLER BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili İkizler, sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla aktif iletişiminiz olabilir. Özel hayatınızdaki kişi ile beraber eğer yurt dışı konularınız var ise veya seyahat planı bunları organize edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Yengeçler, mesleki anlamda gelişmelerin olabileceği bir gün. Ailevi konularda özellikle fevri olmamaya çalışın. Eğer maddi bir konu üstünde görüşülecekse desteklendiğinizi kendiniz de görebilirsiniz.

ASLAN BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Aslanlar, yakın çevreniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemleriniz oluşabilir. Olanları yanlış anlayarak biraz tedirgin bir ruh hali olabilir. Sakin kalın gerçeği algılamaya çalışın. İkili ilişkilerinizden destek görebilirsiniz.

BAŞAK BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Başaklar, maddi konularda yatırım ve birikimlerinize istinaden gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Unuttuğunuz bir borç hatırlatılabilir. Fevri olmadan durumu çözmeye çalışabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Teraziler, ikili ilişkilerinizde aktif olacağınız bir gün. Bazı konuşmalar üzerine düşünebilir ve bu sebeple gergin bir ruh haline bürünebilirsiniz. Sevdiklerinizle, flörtünüzle, çocuklarınızla bugünü değerlendirin. Anlık duygu geçişlerinin sizi üzmesine izin vermeyin.

AKREP BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Akrepler, sağlığınızla alakalı bazı durumları büyütmemeye çalışın. İş çevrenizden gelecek olan haberler veya konuşmalar sizi biraz zorlayabilir. Ailenize odaklanmak en güzeli olacaktır.

YAY BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Yaylar, flörtünüz veya sosyal çevrenizdeki kişilerle yapacağınız konuşmalarda anlık duygu durumunuz oynayabilir. Sakin kalmaya bakın kuzenlerinizle, yakın çevrenizle iletişim kurarak onlarla bir gün planlamak iyi gelecektir,

OĞLAK BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Oğlaklar, ebeveynlerinizle yapacağınız görüşmelerde biraz marjinal kalıp yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz. Kariyerinizde özellikle maddi yatırımlarınıza dair neler yapabileceğinizi araştırırsanız günü daha keyifli geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Kovalar, yurt dışı konularında araştırmalarınız var ise veya eğitiminizle ilgili bir plan yapıyorsanız konuları çok daha iyi araştırmanızda fayda var. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bolca haberler, dedikodular duyabileceğiniz bir gün. Hemen inanmayın.

BALIK BURCU (22 EYLÜL 2021) *

Sevgili Balıklar, ortak olarak mali gelirleriniz için görüşmeler yapabilirsiniz. İlk sizi yorsa da sonrasında alacağınız cevaplar ruhunuza iyi gelebilir. Yatırım ve birikimlerinizi gözden geçireceğiniz bir gün.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.