1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat Bankası'ndan Öğrencilere Özel Destek! 2000 TL Para Verilecek...
Ziraat Bankası'ndan Öğrencilere Özel Destek! 2000 TL Para Verilecek...

Ziraat Bankası'ndan Öğrencilere Özel Destek! 2000 TL Para Verilecek...

Ziraat Bankası'ndan öğrencilere büyük destek! Kamu bankaları arasında vatandaşa her zaman en fazla desteği sunan Ziraat Bankası oldu. Şimdi de üniversite öğrencilerine müjdeli bir haber açıkladı.

A+A-

Üniversite öğrencileri ekonomik anlamda sıkıntı çekerken, Ziraat Bankası'ndan sevindirici bir gelişme açıklandı. Ziraat Bankası, üniversite öğrencilerine maddi anlamda rahat bir nefes almaları için öğrenciye destek ödemesi sunacağını duyurdu. Maddi durumu yerinde olmayan üniversite öğrencileri, gelen zamlar sebebiyle hem çalışıp hem de okumak zorunda. Zam üzerine yapılan zam yağmuruna öğrencilere destek Ziraat Bankası'ndan geldi! Ziraat Bankası tarafından üniversite öğrencilerine destek ödemesi yapılacağı açıklandı. Peki, üniversite öğrencileri Ziraat Bankası destek ödemesinden nasıl faydalanabilir?..

Ziraat Bankası'nda hesap açan üniversite öğrencilerine 2.000 TL destek ödemesi kampanyası yapılacağı açıklandı. Ziraat Bankası hesabı açan üniversite öğrencilerine 2.000 TL hediye olarak para ödemesi yapılacak. Bu sayede üniversite öğrencileri maddi anlamda rahat bir nefes alabilecek.

30 Eylül'de Sona Eriyor!

Ziraat Bankası, üniversite öğrencilerine maddi anlamda destek oluyor. Ziraat Bankası'ndan 2.000 TL destek ödemesi almak için hızlı olmanız gerekiyor çünkü kampanya Ekim ayına kadar sona eriyor. Ziraat Bankası, üniversite öğrencilerine 2.000 TL ödeme yapıyor. Bu kampanya kapsamında başvuru yapan üniversite öğrencileri, 2.000 TL ödeme alabilecek.

Ziraat Bankası'nın sunduğu 2.000 TL'lik destek ödemesinden faydalanmak istiyorsanız, hemen başvuru yapın! Ziraat Bankası yaptığı açıklama ile birlikte üniversite öğrencilerini 2.000 TL vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası'nda hesap açan öğrencilere, hediye olarak 2.000 TL para verilecek. Sunulan bu ödeme kampanyası, 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Bu yüzden üniversite öğrencilerinin elini hızlı tutması gerekiyor. Başvuru yapmak için Ziraat Bankası şubesine hesap açmanız yeterli. olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.