1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat, Akbank, Halkbank, PTT ve Garanti BBVA'dan 100 Bin Lira Ödeme Verilecek! İşte Detaylar...
Ziraat, Akbank, Halkbank, PTT ve Garanti BBVA'dan 100 Bin Lira Ödeme Verilecek! İşte Detaylar...

Ziraat, Akbank, Halkbank, PTT ve Garanti BBVA'dan 100 Bin Lira Ödeme Verilecek! İşte Detaylar...

Ziraat, Akbank, Halkbank, PTT ve Garanti BBVA Bankası'ndan 100.000 TL nakit ödeme alabilirsiniz. Kredi için vade imkanı ise 24 ay olarak belirlendi...

A+A-

Ziraat, Akbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası'ndan bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında kredi limitlerinde artış yaşandı. 100.000 TL'ye kadar yirmidört ay vade imkanı ile nakit kredi alabileceğiniz bu kampanyalara katılacak olanlara 3 ay ertelemeli şekilde işlem sağlanmaktadır.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, PTT ve Garanti Bankası'ndan başvurularını yaparak nakit para çekecekler için başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Kamu bankaları dışında Garanti gibi özel bankalar da başlatılan kampanyalara katılarak ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ödemelerini yaptı. 5 bankadan başvuru işlemlerinizi banka şubelerinden yapabildiğiniz gibi bazı bankaların SMS kredi servisini kullanarak da işlem yapabilirsiniz.

Kamu ve PTT Bank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapılıyor...
Emekli olan ve sigortalı çalışan vatandaşlara özel başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak kişilerin belirli şartları uygun olmaları halinde kredi ödemeleri hızlıca verilecek ve onaylanan krediler hesaplarınıza anında yatırılacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden, PTT, ihtiyaç kredisi almak isteyenler başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde hemen acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayabilirsiniz. Ziraat Bankası'ndan ve diğer kamu bankalarından PTT şubeleri vasıtası ile yapacağınız başvurularda sonuç anında verilmektedir.

Akbank ve Garanti Bankası'ndan İnternet Bankacılığı ile ihtiyaç kredisi kampanyası...

Banka şubelerine bizzat gidecek zamanı kalmayan vatandaşlara kredi imkanı sunan Akbank ve Garanti Bankası düzenlemiş olduğu bu kampanya kapsamında vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme yapıyor. Banka şubelerine gitmek için vakti olmayanlar için başlatılan bu kampanyalara Akbank ve Garanti Bankası da katıldı. İhtiyaç kredisi ödemesini bankaların hesabı üzerinden alacağınız internet şifresi ile giriş yaparak internet bankacılığı uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlayabilirsiniz. Banka kredi başvurusunu yapacak olanlara kişilere uygun faizlerle işlem sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.