1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. TMO'da Dev İndirim Fırsatı! 5 Litre Ayçiçek Yağına Büyük İndirim! 104 TL'ye Satılıyor...
TMO'da Dev İndirim Fırsatı! 5 Litre Ayçiçek Yağına Büyük İndirim! 104 TL'ye Satılıyor...

TMO'da Dev İndirim Fırsatı! 5 Litre Ayçiçek Yağına Büyük İndirim! 104 TL'ye Satılıyor...

Toprak Mahsulleri Ofisi indirim şenliği sürüyor. Eylül ayı itibariyle geçerli stok yapmak isteyenlere özel ayçiçek yağı indirimi açıklandı. 5L ayçiçek yağı sadece 104 TL'ye satılacak. İşte güncel fiyat listesi…

A+A-

TMO Eylül ayı indirim kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle ayçiçek yağı indirimleri ile dikkatleri toplayan market son indirimi duyurdu. Eylül ayında tam stok yapmalık indirim bombası patladı. 5 litre ayçiçek yağı yalnızca 104 TL'ye düşecek. Fiyat etiketi ile raflarda yerini alan indirimli ürünler PTT AVM'ler üzerinden de sahip olabilirsiniz.

Temel gıda ürünleri arasında en çok tüketilen ve yeri doldurulamayan ayçiçek yağı son dönemlerde art arda yapılan zamlarla birlikte fiyatı yükseldi. Daha da ulaşılmaz oldu. Ardından Rusya-Ukrayna Savaşı'nın çıkması fiyatları tırmandırırken ayçiçek yağı fiyatları yakın zamanda yeni zamlarla daha da yükselecek. Ancak zamlara inat Toprak Mahsulleri Ofisi indirim kampanyaları düzenliyor. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı toprak mahsulleri ofisinde kaç TL?

TMO Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Duyurdu

TMO güncel ve uygun fiyatlı ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. PTT AVM üzerinden de satış işlemini gerçekleştiren ofiste indirim kampanyasını açıkladı. 5, 4, 3, 2 ve 1 litrelik ayçiçek yağı fiyatları resmen dibi gördü. PTT AVM'den yapacak olduğunuz alışverişler de online gerçekleştirme imkanı da sunuyor. TMO markalı ayçiçek yağı indirimi PTT AVM'de sürüyor. İşte, fiyat listesi…

  • TMO 5 litrelik ayçiçek yağı 135 TL
  • TMO 4 adet 1 litrelik ayçiçek yağı 209,15 TL
  • Olin 5 litre teneke ayçiçek yağı dörtlü 933,61 TL
  • Orkide 5 litrelik pet ayçiçek yağı 271,27 TL
  • Olin 2 litrelik ayçiçek yağı 104, 73 TL
  • Emek 500 milim ayçiçek yağı 29,00 TL fiyatlarla satışa çıktı.

Stoklarla Sınırlı Satış Sürüyor

Ayçiçek yağı fiyatlarında stoklarla sınırlı satış sürüyor. Kampanyalarla dikkat çeken Toprak Mahsulleri Ofisi PTT AVM veya Tarım Kredi Kooperatif marketlerde indirimli ürünlerini satışa çıkardı. 30 Eylül 2023 tarihine kadar bu indirimleri kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.