1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. T.C Vatandaşı Olanlara Cumhurbaşkanı Onayı İle 20.000 TL Ödeme Yapılacak! Ödeme Koşulları Nedir?
T.C Vatandaşı Olanlara Cumhurbaşkanı Onayı İle 20.000 TL Ödeme Yapılacak! Ödeme Koşulları Nedir?

T.C Vatandaşı Olanlara Cumhurbaşkanı Onayı İle 20.000 TL Ödeme Yapılacak! Ödeme Koşulları Nedir?

​​​​​​​Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlara Cumhurbaşkanı Erdoğan onayı ile 20.000 TL nakit para ödemesi yapılmasına karar verildi. İşte ödemenin detayları…

A+A-

Nakit para ihtiyaçları olan vatandaşlara aniden ortaya çıkan ihtiyaçları için hızlı ve etkili çözüm sağlanacak. Akbank, Denizbank ve Finansbank işbirliği ile hazırlamış oldukları yeni kampanyayı açıkladı. Bireysel müşterilere verilen bu ödeme 20.000 TL miktarında verilecek ve 3 ay ertelemeli geri ödeme sağlanacak.

Akbank, Denizbank ve Finansbank’tan Kredi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan onayı ile Akbank, Finansbank ve Denizbank kampanyayı başlattı. Avantajlı kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler SMS yöntemiyle başvuru yapabiliyorlar. Denizbank müşterilere Kredi yazıp T.C kimlik numaralarını 32 80'e göndererek bu kredi desteğinden yararlanırken Akbank müşterileri Kredi yazıp T.C kimlik numarasını 4425'e göndererek başvuru işlemlerini yapabiliyorlar. Finansbank müşterileri ise Kredi yazıp T.C kimlik numarasını 5030'a gönderip kampanyaya katılma hakkı elde edebilirler.

36 ay vadeli olarak verilen bu kredi kampanyası 3 ay ertelemeli sağlanıyor. Kredi kullanacak olanlara finansal planlama imkanı sağlayan bu ödemeler ödemelerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi olanak sağlıyor. SMS ile yapılan başvurunuz onaylandığında en yakın banka şubesine gidip işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için anında çözüm oluşturuluyor ve finansal sıkıntılar minimum düzeye çekiliyor. Kredi başvuru koşulunu karşılayan kişilere bu kredi desteği verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.