1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. T.C Kimlikle Başvurana Ödeme Miktarı Arttı! 10.000 TL Üzerinde Yatacak...
T.C Kimlikle Başvurana Ödeme Miktarı Arttı! 10.000 TL Üzerinde Yatacak...

T.C Kimlikle Başvurana Ödeme Miktarı Arttı! 10.000 TL Üzerinde Yatacak...

T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 olan vatandaşlara özel olarak, 28.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. İşte merak edilen ödemeye dair tüm detaylar...

A+A-

Bu ödemeler bankalar aracılığıyla hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek ve onay aldıktan sonra hesaplara otomatik bir şekilde yatırılacak. Ayrıca, bazı Türk bankaları kredi kartı sahibi önceki ihtiyaç kredilerini düzenli olarak ödemiş ve kredi notu 1400 ve üzerinde olan vatandaşlara 28.000 TL'ye kadar varan kredi imkanı da sunmaktadır fakat düşük kredi notuna sahip kişiler bu avantajdan faydalanamamaktadır. Emekli olanlar da bu bankalar üzerinden kredi başvurusunda bulunmak istediklerinde maaşlarını o bankaya taşıma gerekliliği bulunmaktadır. Bu fırsatını sunan 3 banka, Akbank, Yapı kredisi ve Denizbank'tır. Bu bankalar üzerinden uygun kredi notuna sahip olan bireyler hızlıca başvuru yapabilirler. Ayrıca, düşük faiz oranları ile bu kredileri bankanın SMS kredi hizmetini kullanarak alabilirler. Akbank internet sitesi ve sosyal medya platformları aracılığıyla kampanyalarını açıklıyor.

Banka TC kimlik numarası ile birlikte yapılan sorgulama sonucunda gelir belgesi olmadan 28.000 TL'ye kadar varan kredi imkanı sunuyor. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, "KREDİ TC KİMLİK" yazarak, bu mesajı 4425'e gönderebilirler. Ayrıca, Akbank direkt mobil uygulaması üzerinden de krediye başvuruda bulunabilirsiniz. Onay aldıktan sonra krediler hemen hesaba yatırılır. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan müşterilere 3 ay ertelemeli kredi seçeneği de sunmaktadır.

Uygun Faiz Oranları Uygulanacak...

Yapı Kredi Bankası da 28.000 TL 'ye kadar varan kredi kampanyası düzenleyen bir başka bankadır. Banka uygun faiz oranları ve kolay başvuru seçenekleri sunmaktadır. Başvurular bankanın internet sitesi veya şubeler aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Denizbank'ta 28 bin TL'ye kadar varan kredi kampanyası sunan bankalardan bir tanesidir. Denizbank, uygun faiz oranları ve kolay başvuru seçenekleri ile müşterilere güzel bir kredi hizmeti sunmaktadır. Başvuruları bankanın internet sitesi veya şubeleri üzerinden yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.