1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. SGK SSK, Bağ-Kur ve Tüm Emeklilerin Hesabına Maaşları 6800 TL Fazla Yatacak!
SGK SSK, Bağ-Kur ve Tüm Emeklilerin Hesabına Maaşları 6800 TL Fazla Yatacak!

SGK SSK, Bağ-Kur ve Tüm Emeklilerin Hesabına Maaşları 6800 TL Fazla Yatacak!

Vakıfbank'tan emekli vatandaşların yüzünü güldürecek bir kampanya hazırlandı. İşte kampanyanın detayları ve tüm merak edilenleri…

A+A-

Vakıfbank'tan emekliye 6.800 TL tek defaya mahsus ödeme yapılacağı açıklandı. Kampanya ile emekliler finansal ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekler. Vakıfbank'tan emekliler için düzenlenen bu kampanya ile bankadan düzenli maaş müşterisi olmaları durumunda ödeme yapılacağı açıklandı. 6800 TL'ye kadar nakit destek ödemesi yapılacak. Kampanyadan faydalanmak için tek koşul emeklinin maaşını Vakıfbank hesabından çekmeniz gerekir. Bankanın düzenli müşterisi olanlara mobil uygulama veya şubeler üzerinden başvuru yapması koşuluyla ödeme yapılıyor.

3 Ay Ertelemeli Kredi Desteği

Vakıfbank'tan emekli vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi desteği veriliyor. 3 ay sonra taksit ödemeye başlanacak ve ödemeler vatandaşın ihtiyaçlarına göre belirlenecek. Vakıfbank yetkililerinden kampanya kapsamında ödemelerde kolaylık yapılacağı ifade edildi. Nakit ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde giderileceği ve uygun faiz oranları ile kredi alabileceği açıklandı. Böylece emeklilik finansal sıkıntılarının önüne geçilecek kampanya kapsamında belirtilen koşullarda krediden yararlanmak isteyen emekliler Vakıfbank internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden gerekli bilgiyi alabilirler.

Uygun Faizli Kredi Desteği

Vakıfbank promosyon miktarına ek düşük faizli kredi desteği sağlıyor. Üstelik bankadan EFT ve havale yöntemi ile ücretsiz para transferi yapılacak. Bankadan ek avantajlar ve kredi kartı harcamalarına ödeme verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.