1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Renault Clio'da Müthiş Yenilik! Yeni Clio Türkiye Pazarında! İşte Özellikleri ve Fiyatları...
Renault Clio'da Müthiş Yenilik! Yeni Clio Türkiye Pazarında! İşte Özellikleri ve Fiyatları...

Renault Clio'da Müthiş Yenilik! Yeni Clio Türkiye Pazarında! İşte Özellikleri ve Fiyatları...

Renault Clio Türkiye'de farklı versiyonlarla satışa çıktı. Clio'nun equilibre evolution versiyonları aynı şekilde yaklaşık aynı fiyatlarla bir önceki versiyon Clio ile benzer şekilde satışa çıktı.

A+A-

5 nesilden bu yana pazarın en sembolik şehir araçlarından olan Renault Clio yenilendi ve Renault markasının en güncel atılımlarından biri olarak Türkiye pazarında satışa çıktı. Fiyatı ise aracın giriş seviyesinde 826.900 TL'den başlıyor.

Eylül 2023 Yeni Renault Clio Fiyat Listesi Yayınlandı

Renault Clio başlangıç versiyon fiyatı equlibre 1.0 SCe 65 HP 826.900 TL

Equilibre 1.0 TCe x-tronic 90 HP 921.900 TL

Evolution 1.0 TCe x-tronic 90 HP 959.900 TL

Techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90 HP 1milyon 23.900 TL

Techno esprit alpine e-tech full hibrit 145 HP 1.248.900 TL fiyatlarla satılıyor.

Yeni Renault Clio Özellikleri Ve Fiyat Değerlendirmesi

Yeni Renault Clio oldukça zarif ve tarzı ile çekici. İç mekanda şık ve seçkin mimari özellikler sunan marka yeni tasarım ile ilk kez dilini yorumluyor. Çarpıcı ön yüzü canlı bir görünüm sağlarken far tasarımı tamamen yeni markanın kimliğini kanıtlıyor. Gergin, keskin ve verimli çizgilere sahip olan yeni Clio’ya daha çekici bir karakter kazandırıyor. Aracın biyolojik kaynaklı malzemelerden kullanılması yeni döşemeleri onu güncel olarak bir araç haline getirmiş. Ayrıca kabinde kullanılan ürünler ve göz alıcı şıklığı ve kalitesini ön plana çıkarıyor. Hem şık hem de sportif bir donanıma sahip olan araç dış tasarım olarak yeni clio'yu en iyi şekilde özetlemekte.

Yeni Renault cliolarda yıldız siyah, beyaz, demir mavi, mineral gri, mercan turuncu, alev kırmızı, kaya gri gibi tonlar bulunuyor. Ebatları 17 inç’e kadar ulaşan seçenekleriyle otomobilin çekiciliği destekleniyor. Farklı donanımlarla kombin edilmiş ikisi alüminyum alaşımla 4 jant seçeneği yer alıyor. 7 inç dijital ekranın bulunduğu araçta konfor açısından pek çok kullanım özelliği tasarlanmış. Techno esprit alpine donanım seviyesinde ise opsiyon olarak 10 inç dijital ekran seçenekleri bulunuyor. Araçta direksiyon simidinde Nouvel'R logosu kokpite zarif bir dokunuş sağlamış. Aracın bagaj kapasitesi ise oldukça cömert. 391 litreye kadar bagaj hacmiyle sınıfının en iyi özelliğine sahip yeni Clio’lar aynı zamanda MULTI-SENSE teknolojisi sayesinde farklı bir sürüş sağlıyor. Ön konsol ve orta konsolda aydınlatma ayarlarını düzenleyebildiğiniz ve yeni deneyim dünyasına kapılarınıza açabilmeniz mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.