1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. O Market Kampanyayı Duyurdu! 40'lı Tuvalet Kağıdında DEV Kampanya! Bir Alana Bir Bedava Satışlar Başlıyor...
O Market Kampanyayı Duyurdu! 40'lı Tuvalet Kağıdında DEV Kampanya! Bir Alana Bir Bedava Satışlar Başlıyor...

O Market Kampanyayı Duyurdu! 40'lı Tuvalet Kağıdında DEV Kampanya! Bir Alana Bir Bedava Satışlar Başlıyor...

40'lı tuvalet kağıdında bir alana bir bedava kampanyası başladı. O market bu kez de tuvalet kağıdı indirimi düzenledi. 40'lı paketler için bir alana 1 bedava kampanyasına düzenledi.

A+A-

İndirim fırsatlarını en fazla sunan o market dev indirim duyurusu yaptı. İşte kampanyalı fiyatlar…

Market zincirleri tuvalet kağıdı fiyatlarına üst üste gelen zamlarla birlikte vatandaşın indirim aradığını tespit etti. Marketlerde en çok zamdan nasiplenen ürünler arasında kağıt ürünleri yer alıyor. Tuvalet kağıdında görünmemiş bir kampanya başlatıldı. 40'lı tuvalet kağıdında bir alana bir bedava kampanyası vatandaşa stok yapmayı sağladı. Temel ihtiyaç ve temizlik ürünlerinden biri olan tuvalet kağıdı indirimli yetişen alıyor. Evinizde stok yapabileceğiniz bu fiyatlarla yüzünüz gülecek. Tuvalet kağıdı fiyatlarına da fırsatı kaçırmayın stoklarla sınırlı indirimden yararlanın. CarrefourSA market kağıdı başta olmak üzere pek çok ürün için indirim fırsatı oluşturuldu. Bu fırsatı kaçırmayın. Sınırlı sayıdaki indirim için koşun.

Tuvalet Kağıdında Dev Kampanya

Familia 40'lı tuvalet kağıdı fiyatı 228,75 TL yerine 179,95'ye geriledi. Tuvalet kağıdı stoğunu evinde tüketenlere yeni bir stok fırsatı oluşturuldu. CarrefourSA'dan indirim fırsatlarını değerlendirerek 3 gün boyunca satışta olacak ürünleri alabilirsiniz. 24 eylül son tarih bu indirimi kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.