1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. İş Bankası Son Dakika Açıkladı! Anında Başvurana 30 Bin TL Ödeme Verilecek...
İş Bankası Son Dakika Açıkladı! Anında Başvurana 30 Bin TL Ödeme Verilecek...

İş Bankası Son Dakika Açıkladı! Anında Başvurana 30 Bin TL Ödeme Verilecek...

İş Bankası hesabı olana ₺30.000 ödeme müjdesi geldi. Son dakika ödemeye ilişkin açıklama yapıldı. işte ödemeye dair çok merak edilenler…

A+A-

İş Bankası müşterileri için son dakika kampanyayı duyurdu. 30.000 TL'ye kadar nakit kredi desteği sağlanacak. Bu kampanya İş Bankası'na ait bankamatik kartı ve kredi kartı bulunan vatandaşlar için oluşturuldu. Gelir belgesi şartı olmaksızın ödeme fırsatı sağlanıyor. İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından gelen açıklama da 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi oluşturuldu. Kredi politikalarını karşılayan herkes bu kredi desteğinden yararlanacak. T.C kimlik numaraları ile başvuru yapan müşteriler sorgulamalarının karşılığında hızlı bir şekilde yanıt alacaklar.

İşCep Üzerinden Kredi Desteği

İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler İşCep uygulamasını kullanarak kolayca başvurularını tamamlayabilirler. Bu uygulama ile hesabı olanlara İş Bankası’ndan kredi imkanı oluşturuluyor. 30.000 TL'ye kadar limitli nakit ihtiyaç kredisi başvurusunu anında gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle kredi puanı uygun olan ve banka kredi koşullarını karşılayan kişiler en düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi desteği alabilecekler. Üstelik kredi yanıtı 5 dakika içerisinde gerçekleştirilecek. Emeklini veya vatandaşın risk profiline göre bankadan destek limiti ve faiz oranı belirlenecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.