1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. İş Bankası Emekliye Müjdeledi! 15.000 TL Promosyon Hemen İşCep'ten Başvurana Yatacak...
İş Bankası Emekliye Müjdeledi! 15.000 TL Promosyon Hemen İşCep'ten Başvurana Yatacak...

İş Bankası Emekliye Müjdeledi! 15.000 TL Promosyon Hemen İşCep'ten Başvurana Yatacak...

İş Bankası promosyon ödemesi konusunda kendine aştı. İş Bankası emekli vatandaşlara yeni teklifini duyurdu. Başvuruda bulunan emekliler, tam 15.000 TL emekli promosyonu alma hakkına sahip olacak.

A+A-

Türkiye İş Bankası, emekli vatandaşlar için kesenin ağzını açıyor. İş Bankası, 16 milyon emekliye yepyeni bir promosyon ödemesi fırsatı duyurdu. Emekli vatandaşın geçim sıkıntısını ortadan kaldırmak ve emekliye ek kazanç fırsatı sunmak isteyen Türkiye İş Bankası, İşCep uygulaması üzerinden başvuruda bulunan emekli vatandaşlara 15.000 TL'ye kadar varan promosyon ödemesi şansı sunuyor. 7.500 TL ve üzerinden emekli maaşı alan tüm emekliler, başvuruda bulunarak İş Bankası'ndan ek ödeme alma hakkını sahip olabilirler. İş Bankası emekli promosyon ödemesinin şartları ve detayları…

Emekli vatandaşlar için Türkiye İş Bankası'nda büyük bir promosyon kampanyası başlatıldı. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklisi olan tüm vatandaşlar, Türkiye İş Bankası müşterisi oldukları takdirde 15.000 TL emekli promosyonundan faydalanabilecekler. Türkiye İş Bankası'nın emeklilere sunduğu yeni kampanyasında rakamlar değişti. Kolay ve hızlı başvuru ile milyonlarca emekli vatandaş 3 yıllığına taahhüt vererek maaşı ek ödeme fırsatına sahip olacak. İş Bankası yeni emekli promosyonu kampanyasında emeklilere sunulacak olan promosyon ile ilgili son dakika haberleri var. Peki, Türkiye İş Bankası emekli promosyonu nasıl alınabilir? 15.000 TL nakit promosyon almak için gerekli koşullar neler?

Son zamanlarda en yüksek promosyon ödemesi sunan bankalar arasında yer alan ve net promosyonu 15.000 TL'ye kadar yükselten İş Bankası, hızlı ve kolay başvuru şansı da sunuyor. Bu promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emekliler, İşCep uygulaması üzerinden anında başvuru yapabilirler. Yapmanız gereken tek şey İş Bankası'nın mobil uygulamasını indirmek ve daha sonra müşteri olmak istiyorum butonuna tıklamak.

3 Gün İçinde Ödeme Alın!

İş Bankası mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunan emekli vatandaşlar, 3 gün içerisinde promosyon ödemesini IBAN numarasından alabiliyor. Promosyon ödemesi anında banka hesabınızda sizlerle buluşacak Türkiye İş Bankası'nın sunduğu bu promosyon ödemesi kampanyasını değerlendirmek istiyorsanız, 30 Eylül'e kadar vaktiniz var. 8 gün içerisinde başvuru yaparak emekli promosyonu alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.