1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. İş Bankası Duyurdu! Büyük Fırsat Açıklandı! Tek Mesaj İle 15.000 TL Ödeme Yapılacak...
İş Bankası Duyurdu! Büyük Fırsat Açıklandı! Tek Mesaj İle 15.000 TL Ödeme Yapılacak...

İş Bankası Duyurdu! Büyük Fırsat Açıklandı! Tek Mesaj İle 15.000 TL Ödeme Yapılacak...

Emekli vatandaşlara cep telefonları ile yapacak olduğu başvurularda 15.000 TL destek ödemesi verileceği açıklandı. İş Bankası'ndan cep telefonu ile başvurunuzu tamamlayın.

A+A-

15.000 TL nakit yardımı alın T.C kimlik numaranızı gönderip İş Bankası'ndan nakit paranızı anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası'nın başlatmış olduğu kampanya ile cep telefonundan başvuru yapan kişilere 15.000 TL nakit yardım ödeneceği açıklandı. T.C kimlik numaranızı yazıp İş Bankası'na nakit para alabilmek için bildirmeniz durumunda bu para hesabınıza yatacak.

Türkiye İş Bankası emeklilerin bütçelerine katkı sağlamak için harekete geçti. 15.000 TL tutarında promosyon veren banka son dönemde emeklilerin tasarruf desteğini genişletti ve emeklilere destek olmak için yola çıktı. henüz başvuru yapmamış emekliler telefon üzerinden İş Bankası'na başvurularını yaparak bu promosyon fırsatından yararlanabilecekler. Temmuz ayı emeklilik zammı yaklaşırken bankalara yönelen vatandaşlar ne yapacaklarını bilemiyorlar. Bankalardan kredi oranlarını yükselmesi ile birlikte kredi talepleri azaldı. İş Bankası emeklilere ek ödeme yapmak için bütçelerini zorlayan bir yarışa katıldı. 4A, 4B, 4C ve EYT ile emeklilere hazırlamış olduğu kampanya ile bir SMS atmaları durumunda 15.000 TL nakli yardım yapacağını duyurdu.

Türkiye İş Bankası emekli müşteri sayısını artırmak için promosyon ücretlerine de sürekli olarak artırmayı hedeflemekte. İş Bankası'na yeni bin bir fon tutarı açıklandı. İş Cep uygulaması üzerinden başvuran emekliler 15.000 TL promosyon desteğinden yararlanacak. Emeklilik desteği almak isteyenler cep telefonlarına İşCep uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıkladıktan sonra bu paraları aktarmaları gerekiyor. Çok basit bir uygulama ile binlerce lira değerinde destek alabilirsiniz. Üstelik bankanın sunmuş olduğu reklam imkanlarından yararlanarak da nakit desteği almanız mümkün.

3 Gün İçerisinde Hesaplara Yatıyor

Emeklilerin hesabına 3 gün içerisinde promosyon desteği yatırılıyor. Hane halkının maddi yükünü hafifleten promosyonlar yüz güldürüyor. İş Bankası'nın bu kampanyasına katılım göstermek isteyen emekliler yalnızca 3 yıl süreyle banka müşterisi olmaları halinde ödemeden yararlanabiliyorlar. İş Bankası'nın hazırlamış olduğu kampanya 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu tarih öncesine başvuru yapanlar ise promosyon desteği almaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.