1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Halkbank Müjdeyi Verdi! 50 Bin Lira Nakit Para Ödemesi Verilecek...
Halkbank Müjdeyi Verdi! 50 Bin Lira Nakit Para Ödemesi Verilecek...

Halkbank Müjdeyi Verdi! 50 Bin Lira Nakit Para Ödemesi Verilecek...

Paraya sıkışan vatandaşlar bankalar tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. O banka nakit ihtiyacınızı ortadan kaldıracak. 36 ay vade seçeneği ile 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. İşte ödeme detayları…

A+A-

Ekonomik açıdan zorlandığımız bu günlerde ihtiyaç kredileri de ilaç gibi geliyor. Bankalar tarafından yapılan güncel açıklamalar yakından takip edilirken Halkbank ihtiyaç kredisi detaylarını paylaştı. Resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama kapsamında 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılacağı belirtildi. İşte ödeme detayları…

ÖDEME DETAYLARI BELLİ OLDU

Bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredileri hakkında araştırmalar devam ederken açıklama Halkbank'tan geldi. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ödeme yapılacağını duyurdu.

Ödemeler kapsamında %1,94 faiz oranı sunulacağı belirtilirken 50.000 TL'lik kredi için 36 ay vade seçeneği sunuluyor. 24 ay seçeneği ile 100.000 TL üzerinde ödeme almak isteyenler ise 12 ay vade seçeneğinden yararlanabilecek. Kredi almak isteyen vatandaşların en yakın Şube üzerinden başvuru yapabileceği aktarıldı.

ÖDEME KOŞULLARI AÇIKLANDI

Halkbank tarafından yapılan açıklama kapsamında ödeme koşulları da tek tek açıklandı. Yapılan açıklama doğrultusunda aylık %1,94 faiz oranı ile 12,24 veya 36 ay vade seçeneği sunulduğu aktarıldı. Banka tarafından belirtilen ödeme türleri de şu şekildedir:

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.