1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Garanti Bankası'ndan Son Dakika Açıklama Geldi! 50.000 TL ile 80 bin TL arası Nakit Hesaplara Yatırılmaya Başladı
Garanti Bankası'ndan Son Dakika Açıklama Geldi! 50.000 TL ile 80 bin TL arası Nakit Hesaplara Yatırılmaya Başladı

Garanti Bankası'ndan Son Dakika Açıklama Geldi! 50.000 TL ile 80 bin TL arası Nakit Hesaplara Yatırılmaya Başladı

Son dakika ödeme açıklaması geldi. Emekli maaşına o bankadan alanlara 80.000 TL finansman desteği sağlanacak. İşte ödeme detayları…

A+A-

80.000 TL'ye kadar emekli ihtiyaç kredisi hazırlandı. Vatandaşlar maaşlarını bu bankadan almaları durumunda kişisel kredi desteğinden yararlanabilecekler. Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası kampanyanın detaylarını duyurdu. İşte emekli kredi kampanyasının tüm detayları…

Emeklilere 80.000 TL'ye kadar kişisel Kredi imkanı oluşturuldu. 24 ay vadeyle 80.000 TL'ye kadar kredi desteği alabilirsiniz. Emekli maaşını banka şubelerinden alanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na başvuru yapmaları halinde uygun faiz oranlarından yararlanarak destek alabilecekler.

Kredi kullanmış olan müşteriler şubeler aracılığıyla daha rahat kredi desteğinden yararlanabiliyorlar. Kredisi onay alamayan veya düşük kredisi skoru olanlar emekli maaş hesaplarını kullanarak bu iki bankadan kredi desteğini sınırsız kullanabilirler. 80.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. 36 ve 24 ay vade imkanları oluşturuldu.

Yapı Kredi Bankası'ndan Emekli Kredisi Detayları Açıklandı

Yapı Kredi Bankası'ndan sık sık güncellenen kampanyalar ile 80.000 TL'ye kadar nakit desteği oluşturuldu. 36 ay ile 24 ay vadeli ödeme seçenekleri sağlayan özel bankalar SMS yöntemi ile kredi desteği veriyorlar. Yalnızca bireysel yazarak boşluk bırakın T.C kimlik numaranızı yazın ve bir boşluk daha bırakarak emekli maaş miktarınızı yazarak 44 11 numarasına başvurunuzu gerçekleştirin. Yapı Kredi Bankası'ndan kredi desteği alınırken kısa bir süre içerisinde kredi sonucunuz sizlere bildirilecektir.

Garanti Bankası'ndan Emekli Kredisi Nasıl Alınır?

Garanti Bankası'ndan emekli maaşına alan müşteriler bankanın şubesini ziyaret etmeye gerek kalmadan 50.000 TL ile 80 bin TL arasında kredi desteği alabilecekler. 36 ay vadeli ve 24 ay vade imkanı ile bu destekler oluşturuluyor. SMS ile onaylanan kredilerin onay süresi ise 5 dakikadır. Onaylanan kredi miktarı anında SMS ile bildirilir ve ödemenizde gün içerisinde hesabınıza aktarılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.