1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Garanti Bankası'ndan Dev Fırsat! Başvuru Yapana 36 Ay Vadeli Kredi Desteği...
Garanti Bankası'ndan Dev Fırsat! Başvuru Yapana 36 Ay Vadeli Kredi Desteği...

Garanti Bankası'ndan Dev Fırsat! Başvuru Yapana 36 Ay Vadeli Kredi Desteği...

Garanti Bankası, internet ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli kredi haberini duyurdu. Bu kredi 36 ay vadeli ve düşük faizli olarak sunuluyor. İşte tüm detaylar…

A+A-

 

Garanti Bankası'ndan büyük kredi kampanyası geldi. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Garanti BBVA büyük kredi fırsatı sunuyor. Bu kredi kampanyası yalnızca 1 ay sürecek bu yüzden hemen başvuruda bulunun. Peki, detaylar ve şartlar neler?

Garanti BBVA kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, bazı şartlara uygun oldukları takdirde anında hesaplarına 350 bin TL'lik ihtiyaç kredisi alabilecekler. Peki, Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda gerekli olan şartlar neler?

Nakit ihtiyacı son zamanlarda yüksek oranlarda arttı. Kredi kartı kullanımı da son 1 yılda rekor düzeye ulaştı. Kredi başvuruları ise düştü. Çünkü bankaların uygulamış olduğu yüksek faiz vatandaşların kredi çekme imkanını zorlaştırdı. Hal böyle olunca vatandaş kredi kartına yüklendi. Ancak bu sefer de nakit ihtiyaç arttı. Garanti BBVA bu ihtiyacı karşılamak için yeni bir kampanya duyurdu. Sunulan kredi kampanyasına göre 36 ay düşük faiz 350 bin TL ihtiyaç kredisi için başvurular başladı. Bu kredi başvurusu yalnızca bir ay sürecek.

Emekliye Ek Ödeme

Garanti BBVA tarafından sunulan bu ihtiyaç kredisi ile vatandaşlar, nakit ihtiyacını kolay bir şekilde karşılama imkanı buluyor. Bu sayede vatandaşlar kredi kartı borçlarından ihtiyaçlarını kapatma şansı elde edebiliyorlar. Garanti Bankası, 36 ay vadeli olarak 350 bin TL kredi başvurularını başlattı. Garanti BBVA, ayrıca bankadan emekli maaşı alan müşterilerine kredi imkanından faydalanmalarının yanı sıra 15.000 TL emekli promosyon hediyesi de veriyor. Garantisi BBVA'nın sunmuş olduğu bu krediye başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, dilerlerse kendilerine en yakın şubeye giderek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Dilerlerse de internet sitesi üzerinden Garanti BBVA mobil bankacılıktan başvuru işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirler. Başvurular onaylandığı takdirde anında 350 bin TL'ye kadar varan krediyi müşterilerin hesaplarına geçmiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.