1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Fiat Egea Alacaklar Müjde! SUV Modeline Özel 200 Bin TL İndirim Uygulanacak...
Fiat Egea Alacaklar Müjde! SUV Modeline Özel 200 Bin TL İndirim Uygulanacak...

Fiat Egea Alacaklar Müjde! SUV Modeline Özel 200 Bin TL İndirim Uygulanacak...

Fiat, uygun fiyatlarla birlikte satışa sunduğu Egea Cross modeli ve %100 elektrikli yeni 500E ile büyük bir kampanyaya imza atıyor. İşte tüm detaylar…

A+A-

Fiat Türkiye, otomobil pazarında müşterilerine cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor. İtalyan Otomotiv, binek ve ticari araçlarda geçerli olan uygun fiyatlı taşıt kredisi kampanyası ile adından söz ettiriyor.

Fiat Egea Cross SUV

Fiat Egea Cross, şık modeli, konforu ve güvenli olmasıyla vatandaşların dikkatini çekiyor. Fiat'ın sunduğu bu kampanya kapsamında piyasa değerinin altında bir fiyatla sunulan Egea Cross, modern sürücü yardım sistemleri ile donatılmıştır. Özellikle önde bulunan araçla güvenli mesafeyi koruma konusunda özel bir hız sabitleme sistemi bulunuyor. Plus paket aboneleri ise ön park sensörleri ısıtmalı, ön koltuklar bel desteği ve arka kol dayama gibi konforunuzu sağlayacak seçeneklerde mevcut.

Egea Cross Lounge, Teknoloji Şıklığı İle Buluşuyor!

Egea CrossLounge donanımı teknolojiye ön plana çıkarmakta 10 inçlik dokunmatik ekran, kablosuz apple carplay desteği ile bir araya gelerek kişiselleştirme imkanı sunuyor. Sesli kitap, podcast ve müziğe rahatça ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca Egea'nın hibrit modelleri %100 elektrikli sakin kalkış fırsatı sunarak yakıt tasarrufunda da katkı sağlamış oluyor.

Fiat 500E

%100 elektrikli olan bu model özel kredi kampanyası ile yalnızca 30 Eylül tarihine kadar sunuluyor. 200.000 TL taşıt kredisi talebine 12 ay vade ve %1,99 faiz oranıyla avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ayrıca 2 Ekim tarihine kadar geçerli olan bu kampanyada, yeni 500'e alıcılarına 10.000 TL değerinde olan e-şarj kartı da hediye olarak veriliyor.

Eylül Ayı Fiyat Listesi:

İşte Fiat Egea'nın Eylül ayı Fiyatları:

  • Fiat Egea Sedan, 729.900 TL
  • Fiat egea Hatchback, 779.900 TL
  • Fiat egea Cross, 802.900 TL
  • Fiat egea Cross Wagon, 1.130.900 TL

Fiat bu kampanyayı sunarak müşterilerine ekonomik ve güvenli olarak sürüş deneyimi sunuyor. En yakın Fiat şubesine giderek bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.