1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Faiz Oranları Güncellendi! Ziraat Bankası Güncellenen Faiz Oranları Sonrası Konut Kredisi Tablosunu Açıkladı...
Faiz Oranları Güncellendi! Ziraat Bankası Güncellenen Faiz Oranları Sonrası Konut Kredisi Tablosunu Açıkladı...

Faiz Oranları Güncellendi! Ziraat Bankası Güncellenen Faiz Oranları Sonrası Konut Kredisi Tablosunu Açıkladı...

Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kampanyasına dahil olmak isteyen vatandaşlar büyük bir değişiklik ile karşı karşıya kaldılar. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir haber sabah saatlerinde gündemi salladı.

A+A-

1 milyon TL konut kredisinin maliyeti 120 ay vadeli ödeme de değişti. İşte kredi faiz oranlarının değişimi ve ev sahibi olma hayali kuranların planlarını derinden etkileyecek o güncelleme…

Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyenler için heyecan verici bir haber ile karşımızda bankadan konut kredisi faiz oranları güncellenirken 120 ay vadeli 1 milyon TL'ye kadar konut kredisini maliyetinde de değişiklik yapıldı. Ev sahibi olma yolunda adım atan vatandaşlara büyük bir haber değeri taşıyan bu güncelleme finansal derecede şekillendirmeden önce vatandaşların daha dikkatli analiz etmesi gerektiğini ortaya koydu.

Ziraat Bankası'ndan bir milyon TL konut kredisi almak pek çok kişinin hayali olabilir. Bu hayali gerçekleştirmek için gelir gider durumunuzu dikkate almanız gerekiyor. Mali durumunuzu incelemeniz en önemli koşul. Kredi almak istiyorsanız geri ödeme planlamasına uygun bir bütçeye sahip olma olup olmadığınızı düşünün. Gelirinizi, giderinizi ve tasarruflarınızı varsa diğer finansal durumunuzu inceleyin. Ne kadar aylık kredi ödemeyebileceğinize dikkat edin.

Bütçenizi aşan limitlerde kredi kullanmayın. Kredi ödeme kapasitenizi belirledikten sonra uygun limitte bir kredi kullanın. Bütçenizi, taksitlerinizi karşılayacak şekilde olmalı. Aylık yaşam giderleriniz ve diğer masraflarınızı da hesaplamalısınız.

Yalnızca Ziraat Bankası'ndan değil diğer bankalardan da kredi kullanmanız gerektiğinde çekecek olduğunuz limitin faiz oranını ve ödeme planını araştırın. Faiz oranlarını ve oluşturmuş olduğu kredi kampanyalarını değerlendirin.

Kredi Başvurunuzu Gerçekleştirin

Sizlere en uygun gelen banka şubesinden giderek gelir belgeniz, kimlik belgenizi, kredi geçmişinizi ve diğer koşulların değerlendirilmesi için bankaya başvurunuzu gerçekleştirin.

Kredi Nasıl Onaylanır?

Başvuru yaptığınızda kredi onayı veya ret cevabı gelecektir. Kredi başvurularınızın onaylanması halinde banka kredi koşullarını sunacaktır. Bu koşulları dikkatlice inceleyin ve özellikle faiz oranlarını dikkate alın. Şartlar sizin için uygunsa anlaşmayı imzalayarak konut kredinizi çekebilirsiniz.

Konut Kredisi Nasıl Hesaplanır?

Ziraat Bankası'ndan konut kredisi almak istiyorsanız konut kredisi hesaplama bölümüne girebilir, buradan farklı seçeneklerden konut kredisi olanı seçebilirsiniz. Bu şekilde çekmek istediğiniz tutarı girdiğimizde kullanmak istediğiniz vade sayısını aşağıda faiz oranınızı seçip kredinizi hesaplayabilirsiniz. 500.000 TL, 1 milyon TL ve 750 bin TL'den 2000 milyon TL'ye kadar kredi limiti bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.