1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Emekliye Çok Güzel Haber! İkramiye Ödemelerinde Tarih Netleşti...
Emekliye Çok Güzel Haber! İkramiye Ödemelerinde Tarih Netleşti...

Emekliye Çok Güzel Haber! İkramiye Ödemelerinde Tarih Netleşti...

Son dakika müjdesiyle emeklilere yönelik büyük bir fırsat sunuluyor! Kamu bankaları ve özel bankaların işbirliğiyle gerçekleştirilen özel ihtiyaç kredisi kampanyası emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlıyor.

A+A-

Kampanya çerçevesinde emekli maaşı alan vatandaşlar 9750 TL’ye kadar ödeme alma fırsatına sahip olacak. Tüm emekliler bu özel kampanyadan yararlanabilir ve ödemeler bireysel ihtiyaç kredisi olarak hesaplarına yatırılır.

Emekli Maaş Hesaplarına Ödemeler Hızla Yapılıyor

Başvuruları oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kendi maaşınızı aldığınız banka üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ziraat Bankası, Vakıfbank Halkbank ve diğer özel bankalar aracılığıyla başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. Başvuru süreci hızlı ve kolaydır banka müşterisi olan vatandaşlar internet bankacılığı uygulamaları üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, kredi sonucunuz sadece 5 dakika içinde alınacak ve onaylanan kredi tutarı hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılacaktır. Kamu bankaları ve özel bankalar emeklilere düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Ayrıca bu kampanya dahilinde sunulan kredilerde 36 aya varan vadeler bulunmaktadır.

Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılamak İçin İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Faydalanın

Emekliler ihtiyaçları doğrultusunda düşük limitlerde de kredi kullanma imkanına sahiptirler. Başvurularını internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Kamu bankaları başvuruları 5 dakika içinde sonuçlandırarak onaylanan kredileri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırarak kullanıma sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.