1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ayçiçek Yağı ve Toz Şeker'de Dev İndirim! A101 Market Aktüel Ürünler Listesi Yayınlandı...
Ayçiçek Yağı ve Toz Şeker'de Dev İndirim! A101 Market Aktüel Ürünler Listesi Yayınlandı...

Ayçiçek Yağı ve Toz Şeker'de Dev İndirim! A101 Market Aktüel Ürünler Listesi Yayınlandı...

​​​​​​​A101 markette bu hafta kaçırılmayacak fırsatlar ortaya çıktı. Toz şeker ve ayçiçek yağı fırsatı kaçırılmayacak derecede büyük bir avantaj sağlıyor. A101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Pek çok ürün ekonomik fiyatlarla mutfağınıza taşınacak. İşt

A+A-

A101 market mutfak alışverişlerinizi uygun fiyatlarla alışveriş imkanını sizlere sağlıyor. A101 marketin bu haftaki indirimlerini kaçırmamanız gerekiyor. Haftanın indirimli ürünlerini müşteri ile buluşturan market mutfak ihtiyaçlarına uygun fiyata karşılamak isteyenlerin tercihi olacak.

A101 Kataloğunda İndirimli Fiyattan Satılan Ürünler Açıklandı! İşte, O Ürünler…

A101 markette haftanın indirimli ürünleri açıklandı. Ovadan baldo pirinç 2,5 kilogramlık paket 85 TL'ye düştü. Lezzetli pilavlar pişirmek isteyenlerin tercihi olan Ovadan markası indirimli fiyatlarıyla bu marketlerde satılıyor.

1 kilogram yöremce bulgur çeşitleri 15 TL'ye indim sağlıklı ve hafif öğün geçirmek isteyenlerin tercihi olan bulgur indirimli fiyatlarla A101 marketlere taşınıyor.

Vera 5 litrelik ayçiçek yağı 139 TL'ye satılıyor. Mutfakların vazgeçilmezi yağ art arda zamlanırken uygun fiyata A101 marketler de satıştan toz şeker 135 TL'ye indi.

5 kilogram toz şeker ile tatlılarınızı lezzetlendirmek ve günlük kullanımımıza uygun tüketmek mümkün.

Seyitoğlu 1 kg tahin 84,90 TL tahin helvası yapmak kurabiyesini tüketmek veya tahin pekmez karışımını kullanmak için ideal olan tahin fırsatını kaçırmayın.

Jacob’s Monarch Gold kahve 100 gramlık paket 49.50 TL'ye düştü. Kahve tutkunlarına farklı seçenekler sunan marka indirimli fiyatlarla a101'de.

Çokça ketçap çeşitleri 1 kilogramlık paketleri ile 24.50 TL'ye satılıyor. Kızartmaları ve hamburgerlerin olmazsa olmazı ketçap indiriminden yararlanın.

Wawa ton balığı ikili 160 gramlık kutulardan 49.90 TL'ye indi. Pratik ve lezzetli atıştırmalık arayanların tercihi olan ton balığı indirimli olarak mutfağınıza geliyor.

Çerezza yerli dakota çekirdek 400 gramlık paketiyle 23 lira 50 kuruş çay saatlerinizin vazgeçilmezi olan çekirdek indirimde fiyatlarla bu markette.

Pınar kido kakaolu 27'li 180 milimlik süt 139 TL'ye indi. Çocukların beslenmelerine ve günlük yemekleriyle eşlik edebilecek bir ürün indirimli fiyatlarla satışta.

Domestos ultra çamaşır suyu 75 TL'ye indi. Hijyenin olmazsa olmazı olan çamaşır suyu indirimi bu markette oldukça karlı.

A101 marketlerde 10 TL ve üzeri alışverişlerde de büyük kampanya sizleri bekliyor. 8'li Papia ipek özlü veya selpak yağ emer kağıt havlu fiyatı 59.90 TL'ye indi. Bunun yanı sıra yüzlü Doğuş Karadeniz'den 100’lü poşet çay 75.50 TL yerine 44.50 TL'ye satılmaya başladı. İndirimi kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. Çünkü indirimli ürünlerde bugün son gün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.