1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Akşam saatlerinde duyuruldu! Her emekliye 8.000 TL promosyon! Bütün emeklilere büyük müjde! 
Akşam saatlerinde duyuruldu! Her emekliye 8.000 TL promosyon! Bütün emeklilere büyük müjde! 

Akşam saatlerinde duyuruldu! Her emekliye 8.000 TL promosyon! Bütün emeklilere büyük müjde! 

Milyonlarca emekliyi sevindiren bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı alan vatandaşlara TEB promosyon duyurusunda bulundu ve emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 8 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. İşte bütün ayrıntılar...

A+A-

Konu ile ilgili olarak TEB tarafından yapılan duyuruda “Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza ilk kez taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.” ifadelerine yer verildi. Kampanya 01.09.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsadığı belirtilen duyurunun devamında emeklilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerektiği otomatik fatura ödeme talimatının bir tanesinin mutlaka elektrik faturası olması gerektiği vurgulandı. 

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi: "Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır. Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile) bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir."

NE KADAR ÖDEME YAPILIYOR?

0-1.499 TL 500 TL 5.000 TL 5.500 TL
1.500-2.499 TL 625 TL 6.125 TL 6.750 TL
2.500 TL ve üzeri 750 TL 7.250 TL 8.000 TL

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile) için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır. Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 8.000 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz. Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını Bankamıza taşımaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.