1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Akbank'tan Yeni Promosyon Sürprizi! Tüm Emeklilere 12.000 TL Promosyon Verilecek…
Akbank'tan Yeni Promosyon Sürprizi! Tüm Emeklilere 12.000 TL Promosyon Verilecek…

Akbank'tan Yeni Promosyon Sürprizi! Tüm Emeklilere 12.000 TL Promosyon Verilecek…

Emekli vatandaşlara yeni promosyon açıklaması duyuruldu. Tüm emekliler istisnasız şekilde 12.000 TL ödeme alacak. Emekli promosyonunda büyük bir artış yaşanıyor. Akbank o rakamı açıkladı…

A+A-

Emekli vatandaşlara Eylül ayı promosyon rakamlarında ciddi bir artış yapıldı. Güncel promosyon kampanyasına yeni bir tane daha eklendi. Milyonlarca emekli Akbank'tan rekor promosyon duyurusunu inceliyor. 30 Eylül 2023 tarihine kadar başvurular geçerli yeni promosyon kampanyasında emekli maaş aralığına göre 12.000 TL'ye varan ek ödeme alma imkanı oluşturuldu. Akbank kredi kartı ürünlerini kullanan müşterileri içinde chip para şansı sundu. Akbank'ın yeni kampanyasına katılım sağlamak isteyen emekliler anında başvurularını yapabilecekler. Yalnızca 9 gün kaldı. Başvuru yapan tüm emeklilerden yararlanabilecekler.

Akbank tarafından 17 milyon emekliyi kapsayan yeni bir promosyon güncellemesi yapıldı. SSK, Bağ-Kur ve memur hatta EYT'liler içinde bu kampanyalar oldukça ideal. Eylül ayının bitmesine sayılı günler kala üç yıl boyunca maaşını Akbank'ta kalma sözü veren müşterilerine tam 12.000 TL'ye kadar promosyon verileceği açıklandı. Akbank'ın kampanyaları güncellenirken diğer taraftan kampanya koşulları da kolaylaştırıldı. Şubeye gitmenize bile gerek kalmadan maaş bankanızı değiştirebilirsiniz.

30 Eylül Son Tarih

Akbank promosyon ödemeleri için son tarihin 30 Eylül olduğunu açıkladı. Mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden başvurular yapılabileceği gibi Akbank şubelerini ziyaret ederek de promosyon ödemesini detaylarını öğrenebilirsiniz. Tüm emekliler için yeni bir fırsat olduğunu açıklayan Akbank 12.000 TL'ye kadar promosyonu emekli vatandaşlara ek koşulsuz sağlıyor. Akbank'ın kredi ürünleri veya kredi kartı kullanımlarına özel olarak chip para kazanma fırsatı da oluşturuldu. Hemen bankaya giden alıyor.

Emekleye 15.000 TL Nakit Desteği

Akbank tarafından oluşturulan kampanya kapsamında emekliye 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanı da oluşturuldu. Akbank son dönemlerde yeni müşterileri için hazırlamış olduğu bu faizsiz kredi kampanyasını hazırladı. Yalnızca Akbank mobil uygulamasından bu kredi için başvurularınızı yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.