1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Akbank Resmen Duyurdu! Mobilden Başvuru Yapan Kişilere 15.000 TL Ödeme Yapılacak...
Akbank Resmen Duyurdu! Mobilden Başvuru Yapan Kişilere 15.000 TL Ödeme Yapılacak...

Akbank Resmen Duyurdu! Mobilden Başvuru Yapan Kişilere 15.000 TL Ödeme Yapılacak...

Mayıs ayı ile birlikte bankalar tarafından yapılan açıklamalarda peş peşe geliyor. Mayıs ayının ilk kampanyası Akbank'tan geldi. Kampanya kapsamında başvuru yapan müşterilere faizsiz 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. İşte Akbank kam

A+A-

Paraya ihtiyacım olan ve nakde sıkışan vatandaşlar bankalar tarafından yapılan kampanyaları yakından takip ediyor. Mayıs ayına giriş yaparken Akbank kampanya detaylarını paylaştı. 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceğini ifade eden Akbank kampanyanın mayıs ayına özel olduğunu duyurdu. İşte Akbank kampanya detayları…

AKBANK'TAN FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ

Mayıs ayına giriş yaparken bankalardan kampanya duyuruları da gelmeye başladı. Bünyesine yeni müşteriler katmak isteyen bankalar hali hazırda bulunan Müşterilerin de yüzünü güldürmek adına yeni kampanyalara imza atıyor. Mayıs ayında geçerli olacak yeni kampanya detayları paylaşıldı. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar faizsiz 15.000 TL kredinin tadına varacak.

Akbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte kampanyanın 30 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu belirtti. Kampanyaya katılım sağlayacak müşterilerin Akbank Mobil üzerinden Akbank'lı olması gerekiyor.

AKBANK KAMPANYA BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin Akbank Mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbank'lı olmak istiyorum butonunu tıklayarak ilk kez Akbank müşterisi olan kişilerin kampanyadan yararlanabileceği belirtildi. 30 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında Akbank mobil üzerinden banka müşterisi olan ve ilk kez asıl Axess ya da Wings karta başvurusu yapan müşterilerin başvurularının 23 Haziran 2023 tarihine kadar onaylanması gerekiyor.

Kampanya ile birlikte nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar 15.000 TL'ye kadar sunulan kredi imkanından yararlanabilecek. Faizsiz kredi kapsamında 2 ve 6 ay vade seçeneği ile kampanyanın tadını çıkarabilirsiniz. Banka tarafından belirtilen tutar ve vade aralığı dışında yapılan tüm işlemlerde ise %1,36 oranında faiz alınacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.