1. HABERLER

  2. Yeni İşe Başlayanlara Büyük Müjde 20.000 TL Ödeme Yapılacak! Tek Şart Sigortalı Olması İsteniyor...
Yeni İşe Başlayanlara Büyük Müjde 20.000 TL Ödeme Yapılacak! Tek Şart Sigortalı Olması İsteniyor...

Yeni İşe Başlayanlara Büyük Müjde 20.000 TL Ödeme Yapılacak! Tek Şart Sigortalı Olması İsteniyor...

Son Dakika haberi Olarak Duyuruldu. Sizlerde 20.000 TL'ye kadar yeni işe başlasanız bile alabileceksiniz. İşte ayrıntılar... İhtiyaç kredisi dahil, diğer tüm kredilerde bankalara müracaat yaparsanız, banka politikalarına uygun olarak işlem yapacaksınız.

A+A-

Sigortası olmayan kişiler, maalesef bankalardan onay alamayacaklardır. 20 000 TL kredi kullanacaksanız ve yeni işe başladıysanız, sigorta girişinizin yeni olması nedeniyle de bazı bankalar sizlere onay vermezler. Özellikle kamu bankası olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üstünden maalesef onay alamayacaksınız.

Şimdi yazımızda sizlere yeni işe başlamanız durumunda ve banka sicilinizin temiz olması halinde hangi bankalardan onaylanacak olan kredinizi alacaksınız, bunun bilgilerini verelim. Başvuru yapacak olan kişilerin en az 1200 ve üstünde kredi notunun olması yeterlidir. Ayrıca banka sicillerinde sıkıntı olmaması da koşulu vardır. Sizlerde bu biçimde müracaat yapabilir, anında kredi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Aktifbank Yeni İşe Başlayanlara Kredi Veriyor mu? 20.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aktifbank üstünden 20 000 TL kredi almak istiyorsanız, banka şubesinden değil web üzerinden ya da SMS ile müracaat yapacaksınız. Başvuru yaptığınızda hızlı bir biçimde değerlendirme olur ve size en ideal kredi seçeneği hazırlanır. Kredi müracaatsu yaptığınızda banka eğer onay almanız durumunda da sizin yeni iş yerinizde ziyaret ederek kredinizi kullandırır.

Aktifbank 20 000 TL kredi müracaatsu için bankanın fotoğrafı internet sitesine girebilir ya da bankanın kolay kredi vermiş olduğu SMS sistemini kullanabilirsiniz. SMS atarak kredi müracaatsu yapabilmek için Kredi TC KİMLİK yazarak, 3050’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır. Onaylanan kredi sonucu cep telefonunuza gelecektir.

Yapı Kredi Bankası, Yeni İşe Başlayanlara 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası üstünden de ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabilirsiniz. Banka özellikle online olarak internet bankacılığı üstünden yeni işe başlayan kişilere 36 ay vadeye kadar kredi olanağı sunmaktadır. Kredi sonucu uygun olan kişilerin, anında onay alacaklarını da söylemek istiyoruz. Yapı Kredi Bankası müşterisiyseniz, bankanın internet bankacılığını kullanarak işlem yapabilirsiniz.

Cepte TEB Yeni İşe Başlayanlara Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Cepte TEB üstünden ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, bankanın mobil uygulaması üstünden hemen işlem yapabilirsiniz. Cepte TEB üstünden eğer kredi müracaat yapacaksanız, bu bankada hesabınızın olması halinde kredinizi hemen kullanabilir, hesabınızın olmaması durumunda ise onay satın aldıktan sonra adresinizde kredi kullanabilirsiniz. Bu banka dijital bir banka olduğu için, şubesi bulunmamaktadır.

TEB bankası üstünden kurulmuş olan bu bankanın bankacılık işlemlerini, kredi ödemelerini TEB şubelerinden ve TEB atm.Lerinden yapabileceksiniz. Aldığınız 20 000 TL kredilerde 36 ay vade ve 3 ay erteleme olanağı sizlere sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.