1. HABERLER

  2. Uzman isimden kritik gram altın uyarısı! 395 TL seviyesine kadar inebilir: Gram altın ne zaman yükselecek?
Uzman isimden kritik gram altın uyarısı! 395 TL seviyesine kadar inebilir: Gram altın ne zaman yükselecek?

Uzman isimden kritik gram altın uyarısı! 395 TL seviyesine kadar inebilir: Gram altın ne zaman yükselecek?

Son 7 aylık sürecin en dip seviyelerine kadar inen gram altın fiyatları dolar / TL üzerinde meydana gelen düşüş ile beraber aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor.

A+A-

Son 7 aylık sürecin en dip seviyelerine kadar inen gram altın fiyatları dolar / TL üzerinde meydana gelen düşüş ile beraber aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor.

En son 406 TL seviyesine kadar gelen gram altın fiyatları bu sefer de vatandaşların altın daha da düşecek mi yoksa artışlarına devam edecek mi gibi soruları beraberinde getirmeye başladı. Uzmanlardan gelen açıklamalara göre gram altın fiyatları 395 TL seviyesine kadar inebilir. Bir yandan da ABD sınırlarında gün içerisinde sona eren tatilin ardından teşvik paketleri üzerinde ne gibi etkilemeler yapılacak olduğu, ne zaman işleme alınacak olduğu gibi konular gündemde yerini aldı. Peki, dolar / TL kuru üzerinde meydana gelen düşüş ile beraber altın fiyatları da düşecek mi? Uzmanlardan güncel altın grafikleri hakkında merak edilenler…

Geçtiğimiz hafta Perşembe gününden bu yana kadar dolar ile beraber düşüşüne devam eden gram altın fiyatı haftanın ilk gününden bu yana kadar yeniden düşüş ile devam etmeye başladı. Salı günü Asya işlemlerinde düşüşlerini kaldırarak açıkların kapatılmasına yardımcı oldu. Tahlil faizlerinde meydana gelen artışın yanı sıra altın fiyatları hafta başından bu güne kadar yatay hareketine devam ediyor. Geçtiğimiz ayı da aşağı yönlü hareketi ile tamamlamış olan ons altın geçtiğimiz hafta ilk günler yeniden yükselecek gibi olsa bile maalesef ki yine düşüş ile tamamlamak zorunda kaldı.Ons altın fiyatları hafta içerisinde yatay bir seyir ile devam etmeyi başarıyor.

Altın fiyatları pozitif olacak…

Stratejist Tunç Şatıroğlu tarafından sosyal medya mecralarından yapılan açıklamalara bakılacak olduğu zaman güncel altın grafikleri için incelemeler yapıldı. ABD sınırlarında bayram bitti ve başkan Trump yaşanan davasında beraat etmeyi başardı. Görevinden alınmadı. Senato artık teşvik paketi ile beraber görüşmelerini yapabilecek. İki hafta içerisinde yeni bir teşvik çıkması ön durumda yer alabilir. Teşvik paketi ile beraber altın fiyatlarında meydana gelmesi ön görülen gram altın fiyat artışı yeniden söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.